Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Masaj cu pietre calde

Specialitățile masaj topesc tensiunile, îmbunătățesc circulația și metabolismul și conferă o stare de bine.

În SUA și Europa această formă de masaj cu pietre calde este cea care a avut cea mai rapidă rată de creștere. O mulțime de vedete de la Hollywood beneficiază în mod regulat de această terapie.

        Beneficii

        + ameliorează anumite probleme de sănătate, cum ar fi artrită, anxietate, stres, dureri de spate, depresie, insomnie și probleme legate de circulație

        + duce la relaxarea profundă a mușchilor

        + înlătură toxinele și duce la evacuarea mai rapidă a deșeurilor celulare

        + reduce spasmele musculare și durerea

        + îmbunătățește circulația limfatică

        + calmează mintea

        + căldura induce o relaxare profundă

        + sunt reduse stresul, oboseala fizică și psihică

        + circulația sanguină este îmbunătățită și procesele de autovindecare sunt stimulate

        + căldura înlătură durerile articulare

        + mărește flexibilitatea

        + echilibrează sistemul nervos central

        + echilibrează energiile care trec prin chakre

Masajul terapeutic cu roci vulcanice calde este un masaj de origine indiană, ce datează de aproximativ 5000 de ani. După inventarea masajului cu pietre de către indieni, acesta a fost preluat și dezvoltat de către populația chineză și cea indoneziană.  Masajul cu pietre vulcanice are rolul de a echilibra cele 7 chakre prin aplicarea rocilor calde în punctele specifice și masarea pacientului cu ajutorul unei tehnici speciale de masaj profund.

     

AFECTIUNI AMELIORATE - MASAJ CU PIETRE VULCANICE

        + circulația sangvină, inclusiv circulația periferică;

        + tensiunea arterială (hipertensiune)

        + detoxifierea sau buna funcționare a organelor interne (ficat, rinichi, inimă);

        + articulații, tendoane, ligamente, dureri sau contracții musculare;

        + dureri în zona cervicală, în zona gâtului/cefei;

        + probleme legate de somn (nu poți dormi, ai un somn agitat)

        + lipsa de concentrare, dureri de cap, stres sau anxietate.

        + refacerea în urma unui efort fizic, a unei lovituri sau a unui accident.

Masajul cu pietre calde este mai mult decât o simplă masare cu pietre încălzite, ci este un tratament multidimensional care ajunge până în adâncul sulfetului.

Masajul cu pietre calde combină beneficiile termoterapiei cu loviturile de masaj folosind pietre, pentru a crea o senzație profundă de relaxare și pentru a trata. Căldura pietrelor încălzește pielea, ceea ce permite o mai bună absorbție a uleiurilor și loțiunilor folosite și în același timp pregătește musculatura corpului pentru ca terapeutul să poată să ajungă mai în adânc, în straturile profunde ale mușchilor.

Puse pe corp, aceste pietre încălzite crează o senzație de căldură continuă prin tot corpul și asta face ca beneficiile masajului să fie receptate fizic și emoțional mai bine și, în plus, aduce un aflux sporit de sânge spre țesuturi. Masajul cu pietre calde se presupune că înlătură tensiunea și oboseală nervoasă, iar plasarea pietrelor calde pe centrele energetice ale corpului, numite chakre, este menită să echilibreze fluxul de energie din organism.

Masajul cu pietre calde este potrivit pentru persoanele mai friguroase sau care au mereu picioarele reci. De asemenea, este indicat celor care au tensiuni musculare și preferă un masaj mai ușor, mai puțin apăsat, deoarece căldura ajută la relaxarea mușchilor și permite terapeutului să lucreze fără să folosească presiune mai mare.

Masajul cu pietre calde este ideal pentru cei care au nevoie de o masare făcută în adâncime, dar nu suportă presiunea crescută sau apăsările profunde. Terapeuții pricepuți în folosirea pietrelor calde au nevoie de foarte puțină presiune pentru a avea un impact profund. Unii terapeuți obișnuiesc să spună că un masaj cu pietre calde ajunge de 5 ori mai adânc decât un masaj suedez, iar terapeuții japonezi cred cu tărie că o lovitură cu piatra este echivalentă cu 10 lovituri făcute cu mâna goală. Nu trebuie să mai menționăm că terapeutele noastre sunt foarte pricepute și au mâini de aur.

 

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419