Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Ritualuri Semnatura

Din Bali în Turcia, trecând prin China, Paris și vechea Indie, ritualuri străvechi de frumusețe și sănătate reinterpretate în cheie contemporană, tind să satisfacă și cei mai pretențiosi oaspeți. Vă puteți rasfăta cu ritualurile semnatură intitulate sugestiv Diorissima, Bali- Ceremonia Zeilor și Ceremonie Drumul Mătăsii.

Ceremonie Bali - Insula Zeilor

( ritual de bun venit, exfoliere exotică, împachetare parfumată, masaj scalp, masaj balinez )

Acest ritual include o exfoliere exotică, o împachetare corporală menită să parfumeze și să hidrateze corpul, în timp ce scalpul este răsfățat cu un masaj detensionant pe bază de extract de cocos. Urmează un masaj balinez, perfect coregrafiat ca să relaxeze musculatura și să inducă o stare profundă de relaxare.

Diorissima - Terapie cu flori albe

(ritual de bun venit, exfoliere florală, masaj AromaZen cu neroli și flori de portocal)

Chintesență de flori rare, această terapie desăvârșită hrănește în profunzime pielea. Veți începe cu o exfoliere cu extract prețios de orhidee și curacao, urmată de un masaj aromaterapeutic care va continua călătoria simțurilor. Catifelată și parfumată, pielea este regenerată de puterea luxuriantă a plantelor lumii.    

Ceremonie Drumul Matasii

(ritual de bun venit, tratament catifelant pentru mâini și picioare, masaj nutritiv, hidratare cu unt de shea)

In filosofia asiatică, mâinile și picioarele sunt obiecte de adorat. Acest ceremonial minunat începe cu o curățare profundă a mâinilor și picioarelor, urmată de o învaluire într-o subtilă aromă fructată. Răsfățul continuă cu un masaj  nutritiv al întregului corp și o hidratare intensă cu unt de shea.

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419