Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Ritualuri Hammam

Un ritual oriental foarte special de curățare și purificare, pe care femeile din Asia și Africa de Nord îl practică de secole pentru a-și revigora trupul și mintea. Pentru orientali, Hammam-ul reprezintă o funcție socială și spiritual - curățarea și purificarea, grija față de corp și spirit. In traducere literară, Hammam înseamnă „pătrunderea căldurii".

Ritualul turcesc 

Această experiență unică a hammam-ului combină un ritual pentru corp, specific tradițiilor orientale, cu un masaj cu spumă învăluitoare. Călătoria începe pe masa încălzită cu o exfoliere kessa, după care norul de spumă catifelată va curăța trupul în profunzime, lăsându-l ușor și relaxat. (30 min)

Ritualul marocan 

Ritual de curățare și purificare a corpului, inspirat din tradiția marocană a hammam-ului.

Momentul hammam-ului este pentru orientali o experiență profund relaxantă. Ritualul marocan al hammam-ului include delicii pentru corp, cum ar fi extract de ulei de argan, argilă purifiantă, săpun negru, ulei de trandafir sau apă de portocal. După o exfoliere cu kessa (o mănușă menită să elimine celulele moarte) trupul este răsfățat cu o mască detoxifiantă cu ghassoul ( rassoul ) marocan și extras de trandafiri de Damasc. Urmează un masaj cu săpun negru (Beldi) originar din Maroc cu proprietăți revigorante și purifiante. O experiență orientală demnă de regalitate. (50 min)

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419