Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Masaj reflexogen

Masajul Picioarelor este un tratament de reflexologie profund relaxant și de stimulare, care se concentrează pe partea inferioară a picioarelor.

Un terapeut calificat utilizează mișcări line și presopunctură la picioare pentru a detecta eventualele dezechilibre în organism, deschizând liniile naturale de energie și încurajând vindecarea fizică.

        Beneficii

        + îmbunătățește circulația

        + relaxează picioarele obosite și crește flexibilitatea

        + stimulează drenajul limfatic și vindecarea fizică

        + eliberează de stres și ajută la un somn bun

După unii istorici, practicarea reflexoterapiei își are originile în timpuri îndepărtate, știința fiind descoperită acum 5000 de ani în China. În acest sens s-au descoperit, în urma săpăturilor arheologice din zone precum Egipt, India, Japonia și China, dovezi care atestă faptul că înaintașii noștri cunoșteau arta vindecării organismului folosind masajul la picioare sau mâini, respectiv aplicând terapia punctelor de presiune. 

Alți istorici consideră că reflexoterapia în talpă și palmă își are originile în Egiptul Antic, dovezile arheologice descoperite în mormântul Ankmahor din zona deșertului Saharei (datat 2330 ani I.e.n.) arătând clar că vechii egipteni cunoșteau și foloseau aceleași tehnici de presopunctură. 

Ultimele descoperiri care au șocat lumea istoricilor arată însă că vracii incași din Civilizația Peruviană (zona America Latină) aplicau  reflexoterapia acum 15 mii de ani.Concluzia este că vindecarea prin reflexoterapie a fost practicată dintotdeauna. Medicii din timpuri străvechi au descoperit că acționând asupra unor puncte reflexogene din talpă și palmă pot vindeca întregul organism uman. Apoi, tehnica a fost preluată și îmbunătățită din generație în generație, până în zilele noastre.

 

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419