Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Masaj facial

Este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece ne eliberează de o mare parte din stresul acumulat în corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate și extrem de vizibile.

        Beneficii

        + eliberează toxinele și îndepărtează stratul de celule moarte

        + inlătură stresul, având un efect calmant, chiar sedativ în cazul diverselor nevralgii

        + stimulează circulația și tonifiază mușchii faciali

        + ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire

Masajul Facial este unul dintre tratamentele SPA extrem de agreabile la care apelează multe femei, dar și mulți bărbați. Dacă nu ai timp să beneficiezi de un masaj de întreținere, atunci un masaj facial poate fi soluția ideală, deoarece, deși durează 20 de minute, are un efect miraculos de întinerire.

Masajul profesional antirid redă aspectul tânăr, elimină ridurile de expresie și cearcănele și echilibrează fluxul de energie ce trece prin meridianele corpului.

Acest tip de masaj reprezintă o metodă naturală de lifting facial, conferindu-i chipului un aspect luminos, relaxat și tânăr. În funcție de vârstă, stare de sănătate, calitate a pielii, alimentație, stil de viață, durată și intervalul ședințelor, efectele masajului facial de întinerire pot varia de la satisfăcător la uimitor. Masajul facial antirid relaxează și întinerește fața ca urmare a oxigenării celulelor și îmbunătățirii circulației sângelui, hidratării sporite a țesuturilor, eliminării toxinelor și recăpătării flexibilității pielii. După câteva ședințe, calitatea pielii se va îmbunătăți, liniile fine vor dispărea, iar ridurile adânci se vor netezi.

Masajul este eficient pentru combaterea oricărui tip de rid din orice zonă facială (ochi, frunte, nas, gură, gât).

Contraindicații

Masajul facial este contraindicat în următoarele cazuri: sarcină, epilepsie, diabet, boli dermatologice sau oncologice. De asemenea, persoanele ce apelează la injecții cu toxină botulinică sau acid hialuronic nu pot urma acest masaj terapeutic. 

Cu toate că diminuarea ridurilor și cearcănelor se va observa imediat după prima ședință, pentru efecte de lungă durată se recomandă efectuarea terapiei complete cu 10 sesiuni de masaj facial.

 

   
Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419