Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Masaj Deep-Tissue

Acest masaj intens este special creat pentru a elimina durerea și tensiunea din mușchii stresați, obosiți și dureroși. Tehnici de întindere, drenaj și cross muscle fibre sunt combinate pentru a încălzi musculatura și a ajuta la dispersia acidului lactic.

Masajul sportiv a fost inițial dezvoltat pentru a ajuta sportivii să-și pregătească organismele pentru performanțe optime, pentru recuperare după evenimente mari și pentru a face față antrenamentelor. În masajul sportiv se pune accent pe prevenirea și vindecarea leziunilor la nivelul mușchilor și tendoanelor.

Masajul sportiv este, de asemenea, bun pentru persoanele cu leziuni, dureri cronice sau mobilitate limitată.

        Beneficii

        + stare de bine

        + reduce pulsul și tensiunea

        + creste circulația sângelui și fluxul limfatic

        + reduce tensiunea musculară, îmbunătățește flexibilitatea, ameliorează durerea, crește vioiciunea și îmbunătățește claritatea mentală

        + crește încrederea în sine

        + îmbunătățește circulația sângelui și a limfei

        + scade neuro-excitabilitatea care are ca rezultat o relaxare mai bună a mușchilor

        + îmbunătățește libertatea de mișcare a articulațiilor

        + elimină spasmele musculare

        + ajută la refacerea mai rapidă la nivel celular prin afluxul sporit de sânge cu nutrienți

La inceput, masajul sportiv a fost dezvoltat pentru a-i pregăti pe sportivi pentru performanță maximă, pentru a-i recupera mai rapid după efortul unei competiții importante sau pentru a-i face să se comporte mai bine în timpul antrenamentelor. De asemenea, masajul sportiv a pus accentul și pe prevenirea și tratarea accidentarilor suferite la nivelul mușchilor, ligamentelor sau tendoanelor.

Nu trebuie să fiți sportiv ca să beneficiați de avantajele unui masaj sportiv, acesta putând fi administrat oricui a suferit o accidentare, are dureri cronice, are o restrângere a libertății de mișcare sau este supus unui antrenament periodic.

Exercițiile fizice intense care solicită puternic musculatura pot duce la incapacitatea mușchilor de a se relaxa. Se poate ajunge ca mușchii să sufere o contractură cronică și să-și piardă flexibilitatea. Lipsa de flexibilitate musculară este asociată frecvent cu durerile și cu o predispoziție a sportivilor la accidentări, în special întinderi sau rupturi musculare. La nivelul contracturilor circulația sanguină este mai redusă, are loc o ischemie care provoacă dureri. O procedură rutinieră de masaj este foarte eficientă în combaterea acestor efecte produse de exercițiile fizice intense.

 

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419