Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Masaj cuplu

Masajul în cuplu este un ritual al senzațiilor și deliciilor!

Încearcă-l și tu cu persoana dragă!

Veți fi răsfățați amândoi cu un masaj de relaxare pentru tot corpul, realizat simultan de 2 terapeuți , într-un spațiu special amenajat pentru terapii în doi, cu decor cald și plăcut care să amplicife idea de romantism și relaxare.

Folosim uleiuri aromatice care hrănesc pielea și simțurile în același timp. Pielea își va recăpăta elasticitatea și fermitatea, iar zâmbetul va apărea pe fețele voastre.Puteți alege orice terapie în cuplu pentru tine și partenerul tău (terapia aleasă nu trebuie să fie neapărat acceași) și veți fi răsfățați cu arome exotice și relaxare pentru minte, trup și suflet.

Masajul in doi are aceleași virtuți ca și masajul terapeutic:

         + atenuează tensiunea și reduce stresul

         + calmează durerile și relaxează musculatura, devenind un ritual încântător al simțurilor pentru parteneri

         + condiment de răsfăț și senzualitate

O experiență exotică în doi

Aici, în saloanele noastre intime și elegante, am pregătit pentru voi doi ceva cu totul și cu totul special: masaj cuplu cu terapeute profesioniste.  Specialiste în arta masajulului, terapeutele noastre încântă simțurile și vă fac să vă simțiți ca în paradis. Vă așteptăm cu drag pentru a vă delecta cu senzațiile unice provocate de experiența exotică a masajului în cuplu. Arată-i cât de mult contează pentru tine și fă-i o surpriză memorabilă.Pentru a crea o atmosferă idilică, folosim arome cu extracte din plante de trandafir, mentă, salvie, scorțișoară, mandarină, lămâie, lavandă, santal, ylang-ylang.

Allure Spa este singurul salon de masaj pentru cupluri din Focșani în care îți poți invita persoană iubită pentru un moment de relaxare în doi. .

Masajul pentru cupluri vi se face în același timp și în aceeași cameră de către 2 terapeute. La început, veți fi întinși cu fața în jos pe masa specială de masaj, vă veți relaxa și vă veți pregăti de o experiență de vis. Terapeutele vă vor masa corpul din cap până în picioare, folosind uleiul hrănitor. În 5-10 minute de la începerea masajului veți începe să va simți din ce în ce mai relaxați, iar la sfârșit veți experimenta o senzație ca de nou născut.

Metodele folosite în terapia relaxantă a masajului pentru cupluri sunt variate și încântătoare pentru corp, terapeutele utilizând o combinație de tehnici specifice masajului tradițional.

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419