Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Masaj anticelulitic

Un masaj eficient care se concentrează pe zonele dispuse către celulită, retenție de fluide și grăsime. Masajul reduce zonele cu centimetri în plus și sparge depozitele de adipocite, remodelând corpul. Acest lucru se realizează deoarece masajul distruge o parte din celulele adipoase, îmbunătățește circulația sanguină în zona respectivă, ajută la eliminarea reziduurilor metabolice, drenează local, eficient, limfa și accelerează metabolismul la nivel celular.

Pentru a remedia aspectul negativ al celulitei, nu este suficient să ai o alimentație sănătoasă și să faci sport. Completează aceste activități cu masajul profesionist și tratamentele anticelulitice  și vei vedea schimbarea.

Pentru a înțelege de ce masajul este eficient, ar fi bine să înțelegem ce este și cum apare celulita.De cele mai multe ori masajul anticelulitic este destul de dureros, însă rezultatele rapide depind în mare măsură de intensitatea și frecvența cu care acesta se realizează. Deci cu cât ai un grad de suportabilitate a durerii mai ridicat, cu atât este mai bine. Astfel, efectele se vor vedea rapid. 

Ce este celulita?

Celulita este o depunere de grăsime în stratul subcutanat, de regulă repartizată neuniform, ceea ce și dă aspectul în valuri sau de coajă de portocală. Datorită unor factori, în principal alimentari, hormonali și ereditari, celulele adipoase se încărca cu grăsime. Adipocitele, adică celulele adipoase, pot să-și mărească volumul și până la 60 de ori. Rezultatul acestei creșteri în volum face ca circulația sanguină din zonă să fie deficitară, mai ales prin capilare, țesuturile subcutanate să aibă un aspect inflamat. Zonele cele mai probabile pentru apariția celulitei sunt fesele, coapsele și abdomenul. Mai trebuie menționat că celulita afectează predominant femeile, care în proporție de 85% prezintă forme mai grave sau mai ușoare.

Cele mai multe femei acceptă celulita și se împăca cu soarta, crezând că nu se poate face mare lucru. Din păcate, aceste femei ratează șansa lor de a arată mai bine și nu știu că există studii care demonstrează că cea mai eficientă metodă de combatere este masajul. Dar sunt și femei care fac orice pentru a avea o piele netedă și suplă, apelează inclusiv la operații, la liposucție, neștiind că fără sport și un regim alimentar sănătos, celulita se întoarce.

Se poate trata celulita?

Un răspuns simplu nu este ușor de dat. De principiu, da, se poate trata, sau mai sigur putem spune că se poate ameliora atât de mult încât să nu mai fie estetic deranjantă. Sunt mulți medici care nici nu consideră celulita ca fiind cu adevărat o afecțiune, o boală. Tratamentul celulitei include mai multe soluții a căror acțiune este convergentă, printre care menționăm alimentația sănătoasă bogată în fibre, minerale și vitamine, consumul bogat de lichide, combaterea sedentarismului și tonifierea musculară din zonele afectate, combaterea excesului de greutate prin slăbire și, nu în ultimul rând, masajul și alte tehnici pe care le puteți găsi pe acest site.

Tot prin masaj anticelulitic se realizează o mai mare suplețe și fermitate a tuturor țesuturilor pielii. Crește inclusiv elasticitatea rețelei din fibre de colagen.Alt efect benefic, mai puțin menționat, al masajului anticelulitic este stimularea circulației limfatice.  

Ședințele de masaj anticelulitic se concentrează doar pe zonele afectate sau pe zonele în care poate apărea celulita, adică pe fese, șolduri, coapse, abdomen, picioare.Masajul anticelulitic este un masaj profund, adânc și uneori puțin dureros. Trebuie să înțelegeți că indiferent cât este de eficient masajul, nimic nu se poate realiză printr-o singură ședință. Pentru rezultate vizibile și durabile este necesar să faceți mai multe ședințe de masaj anticelulitic. Numărul de ședințe este stabilit în funcție de gravitatea problemei și se decide de la caz la caz.

        Beneficii

        + diminuează sau elimină celulita

        + stimulează și îmbunătățește circulația sângelui în zonele afectate

        + stimulează și îmbunătățește circulația limfatică în zonele afectate și în cele învecinate

        + tonifică și mărește elasticitatea mușchilor și a pielii

        + elimină din grăsimea depusă în zonele afectate

        + reduce numărul de celule adipoase

        + ajută la refacerea rețelei din fibre de colagen

 

Masaj anticelulitic cu bețe de bambus
Este o tehnică care implică bețe bine șlefuite din bambus, folosită mai mult în Asia și se spune că este de două ori mai eficent decât masajul anticelulitic simplu. Prin mișcările caracteristice de rulare și presare, masajul cu lemn de bambus reușește să penetreze mai în adâncime și este mai eficace în îndepărtarea toxinelor și a nodulilor de grăsime. Pentru a fi eficient trebuie executat de un specialist.

 

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419