Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Masaj relaxant

Masajul  menține starea de sănătate, redă tinerețea, reface organismul, luptă contra îmbătrânirii, are cel mai mare rol în relaxare.
Va stimula circulația, va reduce tensiunea musculară, va îmbunătăți flexibilitatea și va promova relaxarea.
Masajul de relaxare este un tratament care încălzește și facilitează mușchii obosiți sau durerile de mușchi și calmează mintea.


 

Beneficii
        + relaxează profund mintea și corpul
        + elimină tensiunea și durerile muscular
        + crește nivelul de energie
        + descompune toxinele
        + combate durerile de cap
        + combate insomnia cauzată de stres
        + îmbunătățește circulația sanguină
        + stimulează sistemul limfatic
        + crește mobilitatea articulațiilor și flexibilitatea lor
        + îmbunătățește calitatea pielii
        + reduce anxietatea și stările depresive
        + îmbunătățește vitalitatea organismului și reenergizează

În viața modernă, tumultoasă, cu ritm rapid, cu stres și cu o mulțime de sarcini, cu probleme, omul modern, de multe ori, nu are timp să se relaxeze, iar uneori nu știe cum să facă asta. Vă invităm în salonul nostru de masaj unde veți găsi rapid starea de relaxare profundă, pe care este posibil să n-o mai fi experimentat-o demult sau poate niciodată.

Stresul

Este permanent în jurul nostru și dacă nivelul de stres crește alarmant, organismul tău poate ceda nervos. Stresul te poate face să te simți rău, un rău organic care nu pare a avea o explicație clară. Stresul face ca tensiunea să-ți crească și inima să bată mai rapid, îți slăbește sistemul imunitar și îți reduce capacitatea de muncă. Oamenii cred că pot combate stresul prin fumat sau prin consumarea de băuturi alcoolice și de cele mai multe ori uită că masajul este una din formele cele mai eficiente de combatere a stresului.

Masajul de relaxare

Este un masaj făcut ușor, cu gentilețe și menit numai în a vă ajuta să vă relaxați. Terapeutul, în acest caz, va face mișcări lente și fără să folosească o presiune prea mare sau să încerce să ajungă în profunzimea țesuturilor. Nu se pune accent pe rezolvarea unor probleme musculare, cum ar fi nodurile sau gâlmele, pentru că asta ar putea provoca tensiune sau chiar durere. În masajul de relaxare, terapeutul nu va forța limita durerii pentru că scopul este relaxarea și numai relaxarea, atât cea fizică, cât și cea psihică.

Există reale beneficii de sănătate chiar și într-un simplu masaj de relaxare. Masarea ușoară stimulează terminațiile nervoase din piele, care transmit mesaje de-a lungul sistemului nervos și declanșează în creier eliberarea de endorfine, care sunt hormoni cerebrali ce dau senzația de bine sau de fericire și au rol antidepresiv și de combatere a durerilor.

 

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419