Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Hammam

Căldura și aburii sunt excelenți pentru curățarea profundă a căilor respiratorii, detoxifierea plămânilor, decongestionarea sinusurilor, lucru ce îmbunatățește și facilitează respirația. Iar ca să te ferească de răceală, gripă sau viroze respiratorii, hammam-ul conține și vapori de eucalipt, excelenți pentru imunitate, tonus și tratarea afecțiunilor respiratorii.

Aburii calzi ai hammam-ului sunt însotiți de cromoterapie : culorile sunt folosite pentru inducerea unei stări de relaxare profundă. Te vei simți copleșit de multitudinea de senzații plăcute care te invadează și te asigurăm că nu te vei mai putea gândi la nimic în acele momente. Aburii calzi pătrund cu ușurință în piele și declanșează treptat transpirația, precum și eliminarea toxinelor și a impurităților din cele mai profunde straturi ale epidermei. Porii fiind deschiși, pielea respiră și se regenerează, accelerând procesul de eliminare a celulelor moarte. Corpul devine mai tonifiat, iar circulația sanguină este vizibil îmbunătațită.

Specifică zonei orientale, sauna umedă sau hammamul oferă aceleași beneficii ca și sauna uscată, dar într-un mod diferit. Funcționând la o temperatură mult mai mică decât sauna uscată (40-45ºC), transpirația abundentă se obține datorită aburului injectat în încăpere prin duze aflate în pereții banchetelor. Hamamul (în lumea orientală) sau Baia Turcească cum se numește modern în occident, este o încăpere luxos decorată cu mosaic de sticlă în combinații de culori orientale în care se practică baia de aburi fierbinți. Pe margine sunt băncuțe placate cu mosaic încălzite, iar în mijlocul încăperii există o masă încălzită pe care se face masajul cu săpun după ce corpul a fost pregătit în prealabil într-o baie de abur cald. Trupul și mintea se relaxează complet, timp în care participanții la baie stau pe băncuțe încălzite.

Hammam-ul este un ritual ancestral de înfrumusețare și întărire a organismului, având o capacitate extraordinară de a reda starea de bine și de a purifica tot corpul, atât pe exterior, cât și pe interior. Nu doar că îți cureți pielea în cel mai eficient mod posibil, dar îți purifici și organele interne, eliberându-te de toxine.

         Beneficii

        + proprietăți curative pentru bolile reumatice, digestive, respiratorii, afecțiuni ale ficatului și ale vezicii biliare, obezitate, tulburări de metabolism, boli renale, dermatologice și ginecologice, te pune pe picioare în perioadele de covalescență

        + curăță pielea în profunzime

        + înlătură germenii

        + îmbunătățește respirația

        + elimină stresul și toxinele din corp și iți dă senzația că te-ai născut a doua oară

        + ajută împotriva răcelii și gripei

Prezintă aceleași contraindicații ca și sauna uscată.

Este strict interzis accesul în zona Hammam-ului cu costume de baie din materiale plastice sau sintetice. În acest sens, se poate folosi un prosop tradiţional turcesc, folosit în special în hammam, numit peştama (pestemal) cu care se înfaşoară corpul pe toată perioada băii.

 

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419