Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Aromaterapie

Bucurie pentru corp și suflet

Utilizînd amestecuri de uleiuri esențiale special create pentru a relaxa, detoxifia, energiza sau calma, terapeutul vă va ajuta să atingeți starea dorită prin intermediul magic al plantelor. 

Aromaterapia este un tratament prin masaj delicat, conceput pentru a calma emoțiile și musculatura slăbită, încordată sau obosită și pentru a hidrata pielea.

         Beneficii

         + calmează și reînvie simțurile

         + hidratează pielea

         + eliberează stresul și tensiunea musculară

         + relaxează musculatura corpului

         + induce o stare generală de bine

         + activează circulația sangvină și limfatică

         + menține corpul și mintea într-un echilibru perfect

Pentru mulți dintre noi, aromaterapia rămâne un mister al naturii, un univers fascinant format din plante și miresmele acestora.

Nu toate aromele au un miros îmbietor, dar mai toate au o influență asupra noastră, chiar dacă nu suntem conștienți de acest lucru. Simpla prezență în jurul nostru a unor plante, sau doar a mirosurilor lor, ne poate schimba starea de spirit sau bună-dispoziție.

Masajul aromaterapeutic reprezintă combinarea manevrelor de masaj de relaxare cu uleiul amestecat cu esențe volatile. Aceste esențe ajung în sânge, prin penetrarea pielii și, în ultimă instanță, se instalează la nivelul sistemului nervos central. Parfumul lor influențează partea creierului care răspunde de afectivitate, stimulând endorfinele și creând efectul scontat. În acest caz, atât corpul cât și afectivitatea beneficiază de pe urma acestor esențe cu efecte miraculoase.

Masajul aromaterapeutic se utilizează în: tratarea unor afecțiuni comune, în îngrijirea pielii, pentru îndepărtarea stresului. Combinațiile se realizează cu un număr de unu până la patru esențe diferite, care urmăresc înlăturarea unor stări de stres, răceală, insomnii, oboseală, anxietate, tuse, depresie, dureri de cap și altfel de dureri comune. Pot avea și alte efecte cum ar fi: stimulator, relaxant, tonic (răcoritor), afrodisiac. De asemenea, masajul ajută în creșterea imunității, a încrederii de sine, precum și la mărirea puterii de concentrare.

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419