Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Spa & Relaxare

Masaj relaxant

Masajul  menține starea de sănătate, redă tinerețea, reface organismul, luptă contra îmbătrânirii, are cel mai mare rol în relaxare.

Masaj terapeutic

Un masaj adaptat de terapeutul dumneavoastră nevoilor specifice. Se va concentra pe zonele problematice iar tehnicile folosite vor fi combinate pentru a crea exact masajul de care corpul dumneavoastră are nevoie.

 

Masaj anticelulitic

Un masaj eficient care se concentrează pe zonele dispuse către celulită, retenție de fluide și grăsime. Masajul reduce zonele cu centimetri în plus și sparge depozitele de adipocite, remodelând corpul. 

 

Masaj reflexogen

Masajul Picioarelor este un tratament de reflexologie profund relaxant și de stimulare, care se concentrează pe partea inferioară a picioarelor.

Masaj facial

Este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece ne eliberează de o mare parte din stresul acumulat în corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate și extrem de vizibile.

Masaj cu pietre calde

Masajul cu pietre calde este mai mult decât o simplă masare cu pietre încălzite, ci este un tratament multidimensional care ajunge până în adâncul sulfetului.

Masaj Deep-Tissue

Acest masaj intens este special creat pentru a elimina durerea și tensiunea din mușchii stresați, obosiți și dureroși. Tehnici de întindere, drenaj și cross muscle fibre sunt combinate pentru a încălzi musculatura și a ajuta la dispersia acidului lactic.

Aromaterapie

Bucurie pentru corp și suflet !

Utilizând amestecuri de uleiuri esențiale special create pentru a relaxa, detoxifia, energiza sau calma, terapeutul vă va ajuta să atingeți starea dorită prin intermediul magic al plantelor. 

Masaj Indian al scalpului

Allure Spa este locul unde poți experimenta Indian Head Massage, terapia de echilibrare mentală prin tehnică autentică indiană.Stimulând puncte vitale aflate pe scalp, acest masaj induce o stare de minunată relaxare.Masajul indian al scalpului este un tratament emoțional înălțător, care se concentrează pe ameliorarea tensiunii părții superioare a corpului.

Masaj cuplu

Un ritual al senzațiilor și deliciilor! Încearcă-l și tu cu persoana dragă!

Veți fi răsfățați amândoi cu un masaj de relaxare pentru tot corpul, realizat simultan de 2 terapeuți , într-un spațiu special amenajat pentru terapii în doi, cu decor cald și plăcut care să amplicife idea de romantism și relaxare.

Sauna

Probabil cea mai cunoscută procedură Spa, este un tratament menit să dea bunăstare corpului prin simpla utilizare a căldurii, care ajută organismul să elimine toxinele și substanțele reziduale prin intermediul transpirației; se stimulează astfel circulația și se obţine o senzaţie plăcută de relaxare.

 

Hammam

Hammam-ul este un ritual ancestral de înfrumusețare și întărire a organismului, având o capacitate extraordinară de a reda starea de bine și de a purifica tot corpul, atât pe exterior, cât și pe interior. Nu doar că îți cureți pielea în cel mai eficient mod posibil, dar îți purifici și organele interne, eliberându-te de toxine.

    

Ritualuri Hammam

Un ritual oriental foarte special de curățare și purificare, pe care femeile din Asia și Africa de Nord îl practică de secole pentru a-și revigora trupul și mintea. Pentru orientali, Hammam-ul reprezintă o funcție socială și spiritual - curățarea și purificarea, grija față de corp și spirit. In traducere literară, Hammam înseamnă „pătrunderea căldurii".

 

Ritualuri Semnatura

Din Bali în Turcia, trecând prin China, Paris și vechea Indie, ritualuri străvechi de frumusețe și sănătate reinterpretate în cheie contemporană, tind să satisfacă și cei mai pretențiosi oaspeți. Vă puteți rasfăta cu ritualurile semnatură intitulate sugestiv Diorissima, Bali- Ceremonia Zeilor și Ceremonie Drumul Mătăsii.

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419