Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Vacuum endermologic

Prin vacuum se realizează un masaj superficial, dar și profund al țesutului. Vacuumul are două mari efecte asupra organismului: activarea circulației – expandă și îngustează vasele de sânge și cele limfatice, reactivând vasele inactive și capilarele nefuncționale, și efectul de detoxifiere – masajul drenează fluidele din aceste vase, împreună cu toxinele, eliminându-le prin excreții și glande sudoripare.

Aceasta funcționează pe baza principiului producerii unei presiuni negative în interiorul unei ventuze sau cupe aplicate pe piele. Efectul de aspirație produce arcuirea pielii și bombarea acesteia pentru a încerca umplerea cavității ventuzei.

Tratamentele anticelulitice cu vacuum au ca efect amelioarea aspectului de “coajă de portocală”. Vacumuul acționează asupra unora dintre principalele cauze ce duc la formarea celulitei – circulația sanguină și limfatică deficitară. Totodată, pielea este ușor desprinsă de stratul de grăsime, iar nodulii adipoși sunt dizolvați, pentru a facilita eliminarea grăsimilor. Masajul cu vacuum poate fi utilizat pe toate părțile corpului care prezintă celulită. 

Beneficiile tratamentului

         + accelerează circulația sanguină și limatică

         + favorizează regenerarea țesutului și absorbția infiltrațiilor intramusculare și subcutanat, prin irigarea zonei

         + reduce edemul cauzat de circulația deficitară sau picioarele obosite

         + scade tensiunea musculară

Cât de des trebuie efectuate sedințele de Vacuum?

Tratamentul cu Vacuum se recomandă a fi efectuat de 2-3 ori/săptămână. O serie de minim 10 tratamente pentru întreținere și mentenanță oferă rezultate de lungă durată.

Cu ce alte tratamente corporale se poate combina Vacuum-ul Endermologic?

Pentru a avea un efect anticelulitic maxim, Vacuum-ul Endermologic se recomandă a fi efectuat împreuna cu Radiofrecvența tripolară si Cavitația. Aceasta reprezintă soluția ideală și fără efecte secundare care aduce îmbunătățiri vizibile și de durată ale aspectului celulitei și condiției generale a pielii.
 

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu Vacuum?

Epilepsie, boli cardiace și renale grave, femei însărcinate, alaptare, boli de piele, hipertiroidie, varice, fragilitate capilară, cancer și boli psihice.

Tratamentele de remodelare corporală sunt complementare unei alimentații echilibrate și exercițiului fizic pentru a obține cele mai bune rezultate în lupta împotriva celulitei și a adipozităților localizate. Tratamentele corporale îți asigură aspectul neted al pielii, îți remodelează întregul contur corporal și îți sculptează armonios trupul.

Cu ajutorul tratamentelor corporale îți reduci circumferința, scăpând de centimetrii în plus. Pentru a slăbi în kilograme, corpul tău are nevoie de adaptarea/reducerea consumului caloric în funcție de activitatea fizică desfășurată.

Pentru a-ți menține rezultatele obținute în urma tratamentelor corporale efectuate, obișnuiește-te să scapi treptat de obiceiurile care îți afectează silueta. Tratarea celulitei trebuie privită ca pe un mod de viață - similar cu îngrijirea părului sau a unghiilor - un lucru pe care trebuie să-l facem din când în când, în primul rând pentru sănătatea noastră, și apoi pentru aspectul corporal.

Pe baza unei evaluări corporale gratuite, terapeutele centrului nostru îți vor recomanda și personaliza tratamentele corporale care ți se potrivesc cel mai bine, astfel încât să obții cele mai bune rezultate posibile.

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419