Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Therma Frio Shock

În multe cazuri, s-a observat și o ameliorare semnificativă a vergeturilor. Pachetele din gama Therma-Frio-Shock sunt cele mai eficiente tratamente anticelulitice și de remodelare corporală.

Rezultatele tratamentului de slăbire rapidă și anticelulită pot apărea încă de la prima împachetare, dar sunt concludente după utilizarea constantă și corectă a tratamentului, timp de 2, 3 săptămâni. Rezultatele sunt influențate de regimul alimentar și stilul de viață cotidian, așa că, este important să faceți tratamentul de remodelare în paralel cu adoptarea unui stil de viață sănătos.

Mecanismul tratamentului anticelulitic cu dublu efect termic este simplu: din totalul caloric zilnic, organismul folosește un număr mare de calorii, pentru a-și menține temperatura optimă. Pornind de la această observație, specialiștilor le-a venit o idee simplă: reducând temperatura organismului, acesta este obligat să consume mai multe calorii, pentru a-și echilibra temperatura, ceea duce la pierderea kilogramelor în plus, mult mai rapid, printr-o activitate musculară intensă. Acesta este principiul de acțiune al tratamentelor bazate pe dublul efect termic cald-rece.

Tratamentul poate fi făcut și de către persoanele cu fragilitate capilară.

        Contraindicații:

        + cardiaci, hipertensivi, femeile însărcinate sau care alaptează, persoane care au ulcer varicos, persoane care au răni deschise sau operații recente (mai proaspete de 3 luni).

        + ele alcătuiesc un tratament complet, care presupune 3, 4 aplicări/săptămână.

Atenționări:

        + rezultatele obținute cu ajutorul unui produs cosmetic diferî in funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența aplicării produsului cosmetic respectiv

        + tratamentul trebuie întrerupt, în cazul senzibilității la una dintre componentele cremei

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419