Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Radiofrecventa

Terapia cu radiofrecvență este complet sigură, non-invazivă și non-agresivă pentru corp, fiind o alternativă la operațiile estetice recomandate de medicii specialiști. Nu necesită perioade de recuperare, clienta putând reveni imediat la activitățile cotidiene.

Cum acționează?
Radiofrecvența are la bază aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce acționează asupra țesutului adipos din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma. Aceste unde produc încălzirea straturilor de grăsime, acționând asupra depozitelor de grăsime din interior, care sunt de altfel și cel mai greu de eliminat și la care de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung. Ceea ce este spectaculos în tratamentul cu radiofrecvență, este tonifierea conferită, care se poate observa încă de la prima sedință. Prin repetarea sedințelor de tratament se resetează funcțional celulele pielii producătoare de colagen și elastină care pe de o parte vor ancora și mai ferm pielea remodelată iar pe de altă parte o vor regenera, întări și lifta.

Tehnologia de Radiofrecvență Tripolară crește temperatura celulelor grase, făcând aceasta simultan în profunzime și în țesuturile superficiale afectate de grăsime. Grăsimea solidă (trigliceride) stocată în celulele grase (adipocite) se transformă în grăsime lichidă (acizi gași), care este eliminată apoi din celule. Datorită rezistivității diferite dintre grăsime și celelalte tipuri de celule, undele de radiofrecvență atacă numai adipocitele, evitând țesutul sănătos. După tratament și eliminarea grăsimii lichide, celulele grase scad în mărime și pielea revine la forma inițială, reducându-se (sau chiar eliminându-se) aspectul de celulită.

Radiofrecvența conturează și redefinește liniile siluetei, tonifică instantaneu, netezește și “ridică” fără a leza țesuturile.

Radiofrecvența favorizează crearea de noi fibre de colagen prin încălzirea țesuturilor. Undele variază între 0,3 Mhz și 0,5Mhz și conturează, tonifică, netezesc și “ridică” fără a leza țesuturile. Asupra organismului radiofrecvența acționează dublu:
termolipoliza selectivă, ce facilitează arderea grăsimilor depozitate în anumite zone și
stimularea sintezei colagenului endogen (sub formă de fibre), care migrează spre exterior  prinzând țesutul adipos și musculatura ca într-un corset. Efectul este de creștere a tonusului și o reducere în circumferințe.
Termolipoliza este selectivă deoarece temperatura acționează în primul rând asupra adipocitelor cu volum mare de grăsimi și mai puțin asupra celor cu volum mic. Rezultatul imediat este o egalizare a țesutului adipocitar și diminuarea accelerată a aspectului de coajă de portocale.
În același timp, se cauzează o contracție imediată a fibrei de colagen și stimularea formării de noi fibre elastice. Colagenul astfel stimulat migrează spre suprafață, spre epiderm, obținându-se un efect imediat de fermitate și elasticitate a pielii. Practic vorbim de o compactare bazată pe efectul “tightening” datorită trecerii de la o temperatură mare la una mică - termoterapia - realizând o contracție a țesuturilor, identică cu vasoconstricția la rece.

Acțiunea radiofrecvenței continuă și după încheierea sedinței: clienta resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate, efectul de tonifiere continuând.

        Tratamentul ideal pentru:

        + persoanele cu piele flască: femei care au născut recent, sâni lăsati, piele flască în zona coatelor și a genunchilor (recunoscută pentru dificultatea cu care se remodelează)

        + refacerea conturului corporal în cazul celor afectate de inesteticul aspect de coajă de portocală dar si

        + reintinerirea tenului și atenuarea efectelor îmbătrânirii: riduri, aspect matifiat, piele flască.

La nivel corporal, rezultatele tratamentului cu radiofrecvența sunt:
 

        + reducerea grăsimii localizate, eliminarea toxinelor și lichidelor;
        + reducerea aspectului de coajă de portocală și refacerea conturului corporal;
        + tonifiere profundă, indiferent de vârstă;
        + stimularea producției de colagen pentru o piele ferma și netedă;
        + reducerea vergeturilor și prevenirea apariției acestora;
        + îmbunătățirea metabolismului celular prin activarea circulației pe zona tratată, aport de nutrienți și oxigen, vasodilatație;
        + îmbunătățirea vizibilă a aspectul pielii chiar de la prima sedință.

        + se îmbunătățește drenajul limfatic

        Contraindicațiile tratamentului includ:

        + perioadele de sarcină, menstruație, alăptare

        + persoane purtătoare de proteze metalice

        + persoane purtătoare de stimulator cardiac

        + cicatrici, hernie sau boli de piele

        + epilepsie

        + deficiențe renale

Se recomandă în medie 10 ședințe la un interval de 5-10 zile între ședințe, durata unei ședințe fiind de 30 de minute. Terapia este recomandată pentru toate vârstele.Radiofrecvența poate fi asociată cu cavitație, vacuum, împachetări, masaj, mezoterapie, drenaj limfatic. Înaintea tratamentului terapeutul evaluează zonele ce urmează a fi tratate.

Fiind un tratament extrem de eficient asupra țesutului adipos din profunzime, radiofrecvența este recomandată pentru tratarea oricărui tip de celulită, cu rezultate foarte bune chiar și la celulita de stadiu 3-4. Se foloseste în special pentru un abdomen amplu, coapse, fese, șolduri, brațe, gambe, spate.

Radiofrecvența este ideală pentru persoanele cu piele flască și relaxare musculară: femei care au născut recent, sâni lăsați, piele flască în zona coatelor și a genunchilor - recunoscută pentru dificultatea cu care se remodelează.


 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419