Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Microneedling

În inestetismele faciale de orice tip (îmbătrânire cutanată, riduri de vârstă sau de expresie, piele flască, pete hiperpigmentare, cicatrici post-acnee, deshidratare, diverse tipuri de acnee, pori măriți, cearcăne, pungile de sub ochi, gâtul și bărbia dublă), în inestetismele corporale (celulita de orice grad - poate trata chiar celulita în stadiul 4, aglomerări de grăsimi inestetice,  zone cu retenție de apă, relaxare cutanată, remodelare corporală, vergeturi și cicatrici, capilare sparte, senzația de picioare grele și dureri musculare, în alopecie (căderea sau pierderea totală a părului), pentru stimularea creșterii părului, îmbunătățirea calității părului existent, dermatita seboreică severă sau rebelă localizată la scalp, elimină mătreața, încetinește procesul de albire a părului. Tratamentul este folosit cu succes și pentru ochi, mâini, gât și decolteu.                                    

Prin mezoterapie, diverse substanțe naturale sunt distribuite (cu ajutorul unor micro-injecții) precis la nivelul dermului (care este țesutul de mijloc dintre epiderm și țesutul gras de sub piele). Pentru că, în mod obișnuit, epidermul este o barieră în calea majorității substanțelor aplicate pe piele, mezoterapia asigură pătrunderea substanțelor acolo unde este nevoie de ele, pentru a contribui la revitalizarea pielii, regenerarea părului sau tratamentul celulitei.

Produsele utilizate în cadrul tratamentelor sunt amestecuri ce conțin foarte mulți compuși activi ce sunt necesari pentru o funcționare optimă a celulelor pielii. Unele cocktailuri mezoterapeutice conțin 50-60 de ingredienți activi (acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, minerale, extracte din plante, antioxidanți, substanțe lipolitice (care "topesc grăsimile"),, substanțe vasodilatatoare.), cu rolul de a stimula regenerarea celulară, hrănire și hidratare în profunzime, stimularea formării colagenului, creșterea metabolismului celular. Deși se pot utiliza separat, de cele mai multe ori sunt folosite în combinații personalizate, adaptate nevoilor fiecărui pacient.

Rolul tratamentului este de a reface nivelul de hidratare al pielii și de a stimula producția de colagen. Acest proces conduce la îmbunătățirea volumului tegumentului, împiedicând îmbătrânirea cutanată.

Zonele care pot fi tratate sunt fața, gâtul, decolteul, mâinile , scalpul, abdomenul, sânii, coapsele, fesele, gambele. După un protocol de tratament timp de 3 săptămâni, această procedură asigură rezultate vizibile: după o săptămâna, pielea este mai luminoasă; după 2 săptămâni, este mai suplă și elastică, după 3 săptămâni, zonele tratate sunt vizibil transformate!

La nivel corporal se recomandă mezoterapia pentru

          + reducerea celulitei de orice grad - poate trata chiar celulita în stadiul 4

          + lipoliza pentru topirea depozitelor de grăsime, aglomerări de grăsimi inestetice

          + zone cu retenție de apă

          + relaxare cutanată

          + remodelare corporală,

          + vergeturi , cicatrici

          + capilare sparte

          + senzația de picioare grele și dureri musculare

Mezoterapia este recomandată pentru reducerea aspectului capitonat, de coajă de portocală, al pielii care acoperă anumite zone bogate în țesut adipos cum sunt fesele, coapsele. Diminuarea depozitelor de grăsime și tratamentul celulitei se realizează prin utilizarea unor substanțe care emulsionează grăsimile de la nivelul unde sunt introduse (lipoliza), zona tratată astfel căpătând suplete.

        Efecte:

        + înlătură aspectul de "coajă de portocală"

        + creșterea elasticității și tonusului pielii

        + stimularea drenajului limfatic și reducerea retenției de apă

        + hidratare profundă a pielii

        + atenuarea sau chiar eliminarea vergeturilor (indiferent de cât de vechi sunt)

Recomandări: Se recomandă, în general, 6-8 ședințe, dar în funcție de condiția pielii pot fi necesare mai multe ședințe. Ședințele se efectuează la 1-2 săptămâni. Se recomandă asocierea cu drenaj limfatic manual. Rezultatele sunt vizibile după aproximativ 3 ședințe la majoritatea pacienților iar in unele cazuri se obțin rezultate spectaculoase după doar o singură ședință.

Pentru menținerea rezultatelor se recomandă ședințe de întreținere la câteva luni. Se recomandă asocierea cu dieta, hidratare și sport.

De ce sa alegi mezoterapia fracționata ( microneedling sau mezoterapia cu dermaroller)?

Spre deosebire de mezoterapia injectabilă, mezoterapia prin dermaroller are dublu rol: pe lângă substanțele introduse în derm prin micro-injectări se realizează și stimularea mecanică și traumatismul local declanșează efectul local al factorilor de regenerare. Practic, prin dermaroller îți păcălești pielea să se regenereze singură și să producă mai multe substanțe care dau un aspect tânăr pielii.

Această terapie utilizează un aparat denumit Dermaroller, al cărui rol este de a realiza o inducție de colagen prin înțepături foarte fine. În principiu, mezoterapia cu microace se bazează pe capacitatea de vindecare a corpului, în urma aplicării a câtorva zeci de mii de micro-înțepături (micro-canale) în piele pe durata a câtorva minute. Forma diamantată a microacelor ajută la vindecarea mult mai rapidă a pielii, iar dimensiunea lor foarte redusă nu va produce niciodată durere. În urma utilizării mezoterapiei, produsele aplicate ulterior pe piele vor fi absorbite la o rată de aproape 3000%. Acest lucru înseamnă o viteză de regenerare a foliculilor pielii foarte mare. Se va stimula producerea de colagen si elastina, care va ajuta la întărirea pielii și la îmunătățirea structurii acesteia.

Mezoterapia fractionată este o procedură considerată sigură și eficientă , în mod obișnuit nefiind semnalate reacții secundare sau alergice . Durerea este minimă sau absentă, disconfortul este limitat iar recuperarea este foarte rapidă

O ședință de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute. După evaluarea pacientului, se fac fotografii și măsurători ale zonei de interes. Se dezinfectează zona respectivă, se realizează amestecul de substanțe și se rulează dermarollerul. Pacientul percepe mici înțepături de intensitate redusă.

Dupa două-trei sesiuni, pacienții pot vedea deja îmbunătățirile aduse de tratament, iar unii pacienți pot observa efecte benefice după doar o singură ședință.

După fiecare ședință de mezoterapie este recomandată evitarea masajelor și a temperaturilor extreme timp de trei zile.

Mezoterapia este o metodă de tratament care conduce la rezultate deosebite atunci cand este respectat ritmul sedințelor.

Pentru o recomandare personalizată vă invităm la o consultație gratuită.

CONTRAINDICAȚII: Ca la orice procedură dermato-cosmetică există câteva situații în care mezoterapia este contraindicată: sarcină sau perioada de alăptare, o alergie cunoscută la una dintre substanțele folosite, tulburări de coagulare a sângelui, boli cronice grave.

Mezoterapia facială poate fi folosită împreună cu alte metode pentru revitalizare cutanată (peeling, radiofrecvență, oxigenare hiperbarică, hidrodermoabraziune. Succesiunea tratamentelor se stabilește de către terapeutul estetician în funcție de tipul de piele al pacientului și efectele dorite.

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419