Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Mezoterapie virtuala

În inestetismele faciale de orice tip (îmbătrânire cutanată, riduri de vârstă sau de expresie, piele flască, pete hiperpigmentare, cicatrici post-acnee, deshidratare, diverse tipuri de acnee, pori măriți, cuperoză/rozacee, cearcăne, pungile de sub ochi, gâtul și bărbia dublă), în inestetismele corporale ( celulita de orice grad - poate trata chiar celulita în stadiul 4,  aglomerări de grăsimi inestetice, zone cu retenție de apă,  relaxare cutanată,  remodelare corporală,vergeturi și cicatrici, capilare sparte, senzația de picioare grele și dureri musculare, în alopecie (căderea sau pierderea totală a părului), pentru stimularea creșterii părului,  îmbunătățirea calității părului existent, dermatită seboreică severă sau rebelă localizată la scalp, elimină mătreața, încetinește procesul de albire al părului. Tratamentul este folosit cu succes și pentru ochi, mâini, gât și decolteu.

Mezoterapia virtuală reprezintă o terapie inovatoare de excepție, fiind printre puținele tratamente ce permit introducerea în profunzime a substanțelor active. De regulă, din ingredientele unei creme, foarte puține – numai 5% ajung efectiv în profunzime. Prin intermediul tratamentului de dermoporație, dintr-o singură aplicare pătrund 95% din ingredienții activi în straturile profunde ale pielii.

Produsele utilizate în cadrul tratamentelor sunt amestecuri ce conțin foarte multi compuși activi ce sunt necesari pentru o funcționare optimă a celulelor pielii. Unele cocktailuri mezoterapeutice conțin 50-60 de ingredienti activi (acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, minerale, extracte din plante, substanțe lipolitice (care "topesc grăsimile"), substanțe vasodilatatoare și altele), cu rolul de a stimula regenerarea celulară, hrănire și hidratare în profunzime, stimularea formării colagenului, creșterea metabolismului celular.

Numarul de sedinte de mezoterapie  si  ritmul lor este diferit in functie de zona tratata, tipul de afectiune. (facial: 4-6 sedinte, corporal 8-10, capilar 10-12; sedintele se efectueaza la o distanta de 4-5 zile intre ele).Estenecesara o serie initiala de sedinte, apoi se continua cu sedinte de intretinere atata timp cat se doreste mentinerea rezultatului.

Un tratament exact va fi stabilit pentru fiecare caz in parte.Mezoterapia este o metoda de tratament, care conduce la rezultate deosebite atunci cand este respectat ritmul sedintelor.Pentru un efect maxim si rapid, recomandam îmbinarea cu alte terapii (  Hidrodermoabraziune Hydrafacial, Radiofrecventa Tripolara, Oxigenare Hiperbarica, Cavitatie, masaj).

Allure Spa efectuează și mezoterapie fractionată ( dermaroller) care are cele mai puternice și sigure rezultate în tratarea alopeciei, cicatricilor post-acnee, petelor pigmentare ridurilor profunde, pielii lăsate și vergeturilor.În cazul mezoterapiei dermaroller efectele sunt de câteva ori mai bune.

Cu ajutorul unui curent electric, aparatul de mezoterapie introduce în structura pielii cocktail-uri ce conțin vitaminele, mineralele, aminoacizii de care aceasta are nevoie pentru hrănire și rejuvenare, stimulându-i metabolismul, microcirculația sangvină și odată cu acesta sinteza de noi fibre de colagen și elastină. Rezultatele sunt vizibile imediat după tratament, pielea este vizibil mai fermă, mai elastică și mai luminoasă, având un aspect odihnit, întinerit, efectul menținându-se pentru o perioadă mai lungă de timp.

Mezoterapia virtuală utilizează doi curenți simultani, cu efecte complementare:

        + curentul alternativ - rectangular creează un fenomen numit electroporație care mărește porii epidermei de aproximativ 400 de ori,  ceea ce îi conferă un grad ridicat de permeabilitate, determinând o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu. Practic, permite deschiderea temporară a barierei fosfolipidice și formarea  unor canale de trecere, prin care substanțele active din serumurile folosite vor ajunge la celulele țintă.

        + curentul galvanic sau continuu produce electroforeza (electro-osmoza) și este folosit pentru penetrarea în straturile profunde ale pielii a ingredientelor active din cocktailul cosmetic. În funcție de problema tratată, se folosește un anumit cocktail care se aplica direct pe piele, substanțele fiind introduse în derm (stratul mijlociu al pielii) prin intermediul unui aplicator facial sau corporal. Aceasta tehnică permite dispersia omogenă a substanțelor în straturile profunde ale pielii. Este o metodă complet nedureroasă, tratamentul constând într-un masaj plăcut care oferă și relaxare totală. Având un amperaj mic a cărui intensitate și direcție rămân constante în timp, curentul galvanic are rolul de a spori metabolismul celular, determinând o vasodilatare superficială.

Concomitent cu tratamentul de dermoporație se folosește și terapia LED - o terapie complementară ce ajută la arderea grăsimilor, dar în același timp stimulează și un răspuns din partea sistemului imunitar, întărind capacitatea organismului de autovindecare. Retenția de apă și toxine este redusă și ea la minim. Terapia LED este complet non-agresivă și non-invazivă pentru organism. Deși asemănătoare cu laserul, terapia LED se propagă pe o suprafață mai mare și nu emite suficientă putere pentru a distruge țesutul, ci doar pentru a stimula un răspuns de autovindecare din partea organismului. De asemenea, stimulează producția de colagen, reduce producția de melanină și are rol complementar în sedințele de tratare a ridurilor, în sedințele de tonifiere musculară și de fermitate a epidermei.

Recomandări mezoterapie la nivel corporal: celulita de orice grad, aglomerări de grăsimi inestetice localizate pe gambe, coapse, fese, șolduri, abdomen, brațe, zone cu retenție de apă, relaxare cutanată, remodelare corporală, vergeturi și cicatrici, este ideală pentru tratarea senzațiilor de picioare grele și dureri musculare, întrucât reduce tensiunea și elimină efectele stres-ului.

Rezultate obținute la nivel corporal prin mezoterapie:

        + decongestionarea țesutului prin intesificarea fluxului sanguin, a microcirculației și a drenajului limfatic,
        + efect puternic anticelulitic și lipolitic datorită igredientelor active introduse în derm: L-carnitină, guaranină, cofeină, teobromină, extract de aceba, extract de iederă, extract de fucus, extract de Centella Asiatica, extract de Yerba Mate.
        + prevenirea creșterii adipocitelor și a depozitării de lipide
        + scăderea în grosime și volum a celulelor de grăsime
        + efect de fermitate și creștere a tonusului pielii
        + efect stimulant, energizant,
        + diminuarea telangiectaziilor.


La nivel corporal, seria de tratamente este formată din 8-10 sedințe și durează 30 minute/sedință.

Sedințele de mezoterapie, atât cele faciale cât și cele corporale se efectuează la o distanță de 4-5 zile între ele. Un tratament exact va fi stabilit pentru fiecare caz în parte în funcție de problemă, vârstă și evoluție.

Substanțele active utilizate în mezoterapia fără ace sunt, în principiu, substanțe existente în organismul uman a căror cantitate se diminuează pe parcursul vieții. Acestea fac parte din categoriile aminoacizilor, vitaminelor, enzimelor și antioxidanților, create pentru regenerarea profundă a pielii, revitalizare și încetinirea simptomelor de îmbătrânire a pielii.

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419