Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Impachetari

Proprietățile apei de mare, ale nămolului și ale algelor marine sunt utilizate pentru îmbunătățirea texturii pielii încă din vremuri străvechi.Acest tratament acționează în țesutul subcutanat distrugând micro și macro nodulii celulitici, ajutând la arderea grăsimilor și la eliminarea toxinelor din organism.

Parafango este un amestec special, compus din nămol marin (alge și apa de mare care previn retenția de apă), parafină (reține căldura), oligoelemente (săruri minerale care redau elasticitatea pielii) și cafeină (stimulează circulația venoasă și limfatică).

Împachetarea cu parafango detoxifică, exfoliază, hrănește și relaxează pielea. După eliminarea toxinelor din piele aceasta rămâne cu un aspect moale și catifelat.
 

Substanțele conținute în parafină stimulează activitatea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, contribuind la catifelarea și îmbogățirea acesteia. Pe lângă aceste calități regenerative și energizante, parafina diminuează țesutul adipos și reduce celulita.

Coapsele, gambele, talia, brațele, abdomenul, fesele pot fi subțiate cu acesta împachetare. Se reduce celulita, pielea devine mai strânsă și mai fermă, mai netedă și catifelată. Se diminuează efectul de portocală al celulitei.

Rezultate: după prima sedință pielea este mult mai fină și mai elastică. Rezultatele sunt cumulative, în funcție de numărul de sedințe recomandat. Nu uitați că rezultatele tratamentului diferă pentru fiecare persoană în parte, deoarece nu toate organismele reacționează identic!

Contraindicații: epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronunțate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcină, tumori.

Se recomandă un minim de 10 sedințe ce  trebuie efectuate intensiv de 3-5 ori / săptamană, iar după obţinerea rezultatelor dorite, o şedinţă la 8 – 10 zile este suficientă.. Dacă tratamentele sunt dublate de mișcare și un regim alimentar fară excese, procesul va fi extraordinar! După fiecare tratament vă recomandăm să consumaţi cât mai multe lichide pentru rehidratarea şi dezintoxicarea organismului. Acest tratament este recomadat tuturor gradelor de celulită, persoanelor cu vergeturi foarte evidente, persoanelor cu picioare groase și depuneri excesive de grăsime, cu celulită pe șolduri, chiar și gravidelor însă numai pe picioare.

Beneficiile împachetărilor cu parafango sunt multiple:
       
 + se dimuează gradul de celulită,
        + favorizează transpirația

        + detoxifiază și tonifică zonele afectate
        + ajută la pierderea în centimetri - depunerile de pe șolduri, coapse, pulpe sunt datorate unei retenții anormale de lichide și de o circulație și funcționare defectuoasă a sistemului limfatic; această funcționare dacă ar fi normală ar asigura transferul de lichid între celule, atât cele care intră – substanțe nutritive - cât și cele care ies – toxinele; retenția de lichid favorizează creșterea în mărime a celulei și volumul spațiilor dintre celule
        + drenaj limfatic (retenția hidrosalină),
        + ameliorează eventualele dureri de articulații (nu trebuie să uitam, parafango se folosește și în scopuri medicale pentru tratarea durerilor de reumatism și artrită)
        + activează circulația sangvină și reglează permeabilitatea capilarelor
        + aport de minerale și oligoelemente ce catifelează pielea și redau elasticitatea pielii.

        + hidratează puternic pielea uscată

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419