Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Exfoliere

Ce se întamplă dacă nu faci exfoliere?

Se știe ca pielea pierde miliarde de celule în fiecare zi. Atunci când acest proces natural de descuamare încetează, fie din cauza efectelor soarelui, vârstei, pielii uscate sau grase, fie din cauza geneticii ori a diverselor afecțiuni ale pielii, fără îndoială va rezulta: o piele ternă, uscată sau îmbătrânită și o culoare neuniformă.

Exfolierea profesională, realizată o dată pe săptămână redă echilibrului pielii la nivel celular și apoi estetic. După ce ați scăpat de celulele în exces, regenerarea și hidratarea pielii începe să prindă contur, iar pielea uscată și fără viață devine de domeniul trecutului!

La cât timp poti face o exfoliere corporală profesională?

Este ideal ca exfolierea să o faci o dată pe săptămână. De regulă se fac mișcări de netezire, circulare și ușoare, astfel încât ingredienții din particulele granulate să nu rănească pielea.

Cele mai recomandate și folosite ingrediente pentru exfoliere sunt : cafeaua,sarea de mare, exfolianți  din particule de  sâmburi de mango, migdale, piersici, struguri, prune.

Exfolierea profesională este recomandată înainte de efectuarea procedurilor de remodelare corporală, anticelulitice sau de tonifiere a corpului pentru a asigura eficiența maximă a tratamentelor, prin buna penetrare a substanțelor active in piele.

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419