Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Epilare definitiva SPL OR-Light

Scapă de părul nedorit cu cel mai puternic, cel mai rapid și mai lipsit de durere aparat de epilare definitivă SPL existent în prezent pe piață. Nu prezintă riscuri, fiind aprobat de FDA (Food and Drugs Administration) și Medical CE.
 


 

Specialiștii afirmă ca noul și unicul patent SPL (square pulse light) de la Yperion, reprezintă inovația în domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficientă decât IPL, numărul necesar de sedințe este mai mic decât cu vechea metodă de IPL. SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive și constante, de aceeași intensitate. Mai mult de atât, este eliminată posibilitatea oricărei arsuri, dovendindu-se astfel siguranța acestui echipament. Lumina intens pulsată penetrează pielea și este absorbită de melanina din firele de păr. Această lumină puternică, la contactul cu pielea se transformă în caldură iar firul de păr transmite căldura rădăcinii lui, distrugând-o. Sute de foliculi de păr sunt astfel anihilați cu fiecare impuls de lumină; aceste fire de păr cad în 10-14 zile.               

Avantajele tratamentului de epilare definitivă SPL Or-Light realizat in centrul Allure Spa:
      + Rezultate GARANTATE rapid, încă de la prima sedință
      + Cu până la -80% mai puțin păr de la prima sedință
      + ELIMINĂ FOLICULITA
      + Număr redus de sedințe, timp de tratament foarte redus
      + De 5 ori mai eficientă decât epilarea IPL
      + Prețuri fără concurență
      + Ideal pentru femei și bărbați
      + Scăpați de iritații, de creșterea firelor sub piele, de durerea epilării cu ceară.
      + Recomandată inclusiv persoanelor sensibile, neexistând riscul producerii de inflamații sau de înroșiri localizate.
      + Tehnologie eficientă și sigură-distruge rădăcinile firelor de păr și protejează pielea și țesuturile înconjurătoare.
      + Nu necesită timp de recuperare - pacientul se poate întoarce imediat la activitățile curente
      + Părul nu mai crește niciodată pe zonele non-androgenice, epilarea având rezultate permanente

Atât persoanele cu tulburări hormonale date de ovarele polichistice sau de tulburările glandelor suprarenale cu hirsutism, precum și cele perfect sănătoase dar cu o pilozitate relativ exagerată în anumite zone, pot beneficia de tratametul de epilare definitivă SPL.

După prima ședință de epilare, se remarcă nu doar o diminuare vizibilă a pilozității, ci și un plus de fermitate și strălucire la nivelul epidermei. Acest lucru se datorează dublului sens în care acționează aparatul: eliminarea părului nedorit prin intermediul flash-urilor luminoase și foto-lifting (pielea devine mai elastică, capătă un aspect mult mai sănătos).

Epilarea definitivă SPL este și cel mai eficient tratament împotriva foliculitei. Motivul e ușor de înțeles: foliculii care produc părul sunt distruși. Chiar și medicii recomandă acest tip de tratament, cu toate că rezultatul va avea și o componentă estetică: semnele lăsate de foliculită vor dispărea și ele.

Pentru rezultate sustenabile se recomandă cel puțin 6 ședințe de epilare definitivă SPL cu câte o pauză de aproximativ 30 de zile între acestea. În plus, odată cu procesul de epilare se produce și o rejuvenare locală a pielii datorită luminii intens pulsate. Astfel va fi stimulată și producția de colagen în zona epilată rezultatul fiind o piele mai fină, mai catifelată și mai fermă. Tehnologia SPL de pe Yperion Or-Light permite epilarea unei zone într-un timp mult mai scurt și calibrarea corectă pentru un dozaj optim de energie în funcție de fototip.

Care este diferența dintre IPL, SPL și Laser? De ce să alegi SPL Or-Light?

Reducerea părului atât cu SPL cât și cu laser se bazează pe același principiu: trimiterea de energie luminoasă către foliculul pilos. În timp ce laserul emite un fascicul de lumină pe o singură lungime de undă, SPL-ul emite un fascicul de lumină într-un spectru mai larg de lungimi de undă. Astfel, tratamentul de epilare definitivă cu SPL este mai sigur decât laserul și cel puțin la fel de eficient. O epilare definitivă SPL prezintă un risc mult mai mic de apariție a unor efecte adverse nedorite, în comparație cu cea care folosește laserul. Spre deosebire de vechea tehnologie IPL, tehnologia SPL este mult mai puternică și mult mai precisă dovedind o eficacitate net superioară altor metode de epilare definitivă mai vechi. În materie de fotoepilare, tehnologia SPL de pe Yperion Or-Light este cea mai nouă și eficientă variantă pe care o poți alege. De asemenea, comparativ cu variantele laser, tehnologia SPL stă mult mai bine la capitolul siguranță, efectele secundare raportate fiind mult mai mici. Tehnologia SPL este constituită din 5 impulsuri de energie consecutive și constante, de aceeași intensitate. Adică, 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL. Mai mult decât atât, este eliminată posibilitatea oricărei arsuri, dovendindu-se astfel siguranța acestui echipament. 

Ce este și cum acționează Epilarea Definitivă SPL?

Epilarea Definitivă SPL (square pulsed light) este un dispozitiv medical de ultimă generație care a fost creat special pentru rezolvarea problemelor de pilozitate excesivă, ulterior fiind preluat de estetica medicală.

Tratamentul este întotdeauna personalizat, iar personalizarea se face în funcție de trei  parametri: tipul pielii, culoarea epidermei și tipul firului de păr, informații presetate în computerul aparatului și care determină intensitatea razei SPL.

Prin tratamentul de epilare definitivă se obține distrugerea permanentă a rădăcinilor de păr (foliculilor) în procent maxim posibil de atins de 90-95% pentru femei și 70-75% pentru bărbați, cu variații pentru fiecare zonă a corpului. Lumina intens pulsată pătrunde în piele și este absorbită de melanina din firele de par. Pentru restul de procente de fire fine și care cresc mult mai încet, sunt necesare sedințe de întretinere la 6 luni-1 an. Firele rămase după ciclul de sedințe de tratament vor deveni foarte subțiri și depigmentate, având un aspect ușor asemănător cu veluș-ul (puful).

De ce avem nevoie de mai multe sedințe?

Firul de păr are 3 faze de creștere: faza de creștere activă - anagenă, faza de regresie, când creșterea este oprită - catagenă și faza de pauză, când părul este în pregătire pentru o nouă creștere - telogenă.

Razele luminoase emise de aparat pot acționa pe acele fire de păr în faza lor de creștere. Statistic, în ciclul creșterii firului de păr, este estimat ca 20% din fire sunt în faza de creștere(faza anagenă – doar atunci firul de păr este prins de rădăcina lui). Din acest motiv avem nevoie de mai multe sedințe.Tratamentul va necesita aproximativ 6-8 sedințe/ zona, efectuate la 4 săptămâni distanță una de cealaltă, pentru a fi cât mai eficient și pentru a curața zona cât mai bine.

Rezultatele și numărul sedințelor depind de:
       + culoarea pielii,
       + culoarea și grosimea firului de păr,
       + adâncimea la care sunt rădăcinile,
       + ciclul de creștere al părului,
       + zona de tratament,
       + factorii genetici individuali,
       + intensitatea luminii setate,

Ce tip de păr sau piele pot fi tratate?
Cu cât părul este mai închis la culoare, deci cu cât conține mai mult pigment (melanină) cu atât rezultatele sunt mai bune. Părul deschis sau cel fin va fi mai dificil de eliminat, dar nu imposibil. Firele albe sau roșcate nu pot fi eliminate prin metoda de epilare definitivă SPL.

Exista efecte adverse?
In majoritatea cazurilor nu sunt deloc efecte secundare. Efectele adverse - în rarele cazuri când pot apărea - sunt de obicei minore. Poate să apară o înroșire în jurul foliculilor de păr sau edem local. Această reacție dispare în maxim câteva ore de la tratament.

Costă mult tratamentul de Epilare Definitivă SPL?

Daca vei calcula banii cheltuiți într-o perioadă de 3 ani pe epilare prin celelalte metode, vei observa ca suma platită pentru sedințele de epilare definitivă SPL este mai mică, iar efectul este unul de durată, chiar permanent.

Este dureros tratamentul de epilare definitivă cu SPL Or-Light?

Cu cât densitatea firelor de păr este mai mare cu atât suprafața pielii din zona tratată va fi mai încălzită. Majoritatea oamenilor tolereză tratamentul foarte bine. Senzația de durere variază în intensitate de la un individ la altul, depinzând de concentrația de melanină din piele, respectiv de mărimea și densitatea firului de păr. Disconfortul pe care îl puteți resimți – minim – este adesea descris ca o ușoară gâdilătură sau pișcatură similară cu cea produsă de o bandă de elastic.

Contraindicații :
      + femei însărcinate sau în perioada de alaptare;
      + diabetici ( pentru cei care au diabetul sub control nu există nici un risc !);
      + pacemaker cardiac;
      + boli ale tesutului conjuctiv : lupus eritematos,sclarodermie;poliartrită reumatoidă,dermatomiozită;
      + tulburări de coagulare ale sângelui sau tratament cu anticoagulante ( trombostop) ;
      + fotosensibilitate cunoscută : Porfirie;Xeroderma,Alergie la soare
      
+ epilepsie;cancer-orice formă,oricand;
      + Vitiligo,melasmă/cloasmă;HIV/SIDA;
      + boli de piele : dermatite de contact,eczeme,psoriazis;herpes;
      + operații recente – în ultimele 6 luni;
      + tratamente cu substanțe fotosensibilizante –retinoizi,tetraciclină,sunătoare în ultimele 3-6 luni;
      + tratament cu isotretinoin în ultimele 6 luni ( accutane,isotrex ) –pt acnee;
      + persoanele cu tipul de piele V/VI –mulatre/negre;
      + implant metalic
      + hemofilie ( predispozitie ereditară la hemoragii )

 

Ce trebuie să fac înainte de sedința de Epilare Definitivă SPL?

Pielea ce urmează a fi epilată se va rade cu aparatul de ras înainte cu o seară sau cu câteva ore ( pentru  a evita pierderea energiei luminoase la suprafața pielii)

         + fără epilare cu ceară sau aparate de epilat cu smulgere timp de cel putin 15 zile înaintea sedinței,
         + fără cremă depilatoare 1 săptămână înainte,
         + fără expunere la soare sau solar cu 15 zile înainte (risc mare de arsură),
         + fără creme, deodorante, parfumuri, creme cu filtru solar, uleiuri esențiale sau alte produse cosmetice aplicate pe corp, ce pot determina fotosensibilitate - acestea pot împiedica acțiunea tratamentului,
         + fără băi fierbinți în ziua efectuării tratamentului,
         + oprește medicația care dă fotosensibilitate cu 3 săptămâni înainte și după tratament: antibiotice, medicație topică – creme cu retinol, retin A sau naturistă (creme și ceaiuri cu sunătoare), creme AHA cu acizi din fructe. Se cere avizul medicului dermatolog, el fiind singurul în măsură să indice perioada de repaus. In cazul unor tratamente antiacneice cu RoAccutane se recomandă o pauză de 6 luni și avizul în scris al medicului dermatolog.
          + dacă luați vreun tratament vă rog să consultați medicul în legatură cu fotosensibilitatea cauzată de medicament
          + nu aplicați autobronzante cu o săptămână înainte de tratament sau pe parcursul tratamentului,astfel există pericolul ca SPL să vă ardă sau să nu obtineți rezultatele dorite.;

Ce trebuie să fac după Epilarea Definitivă SPL?

        + nu te expune la soare/solar timp de 1 săptămână după sedința de SPL (risc mare de arsură),
        + după tratament, pielea va fi sensibilă la căldură în următoarele 48 de ore, nu se recomandă duțurile sau băile fierbinți, sauna
        + dacă ai efectuat un tratament SPL pentru față, aplică creme cu SPF 30+ cel puțin 48 de ore după tratament.
        + nu exfolia pielea tratată minim o săptămână după tratament,
        + dacă ai epilat zona axilei, nu folosi deodorant cu alcool timp de 48 h, (cele fără alcool nu prezintă contraindicații),
        + nu consuma alcool timp de 24 ore după tratament, 
        + dacă este necesară întreținere între ședințe, folosiți aparat de ras sau cremă epilatoare. 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419