Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Contour wrap

Aromoterapia combinată cu metoda de înfășare este noua modalitate, naturală și eficientă, ca să scapi de câțiva centrimetri buni din dimensiunile corpului. În afară de obținerea unei siluete zvelte, se realizează și o dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor reziduurilor, intinderea, tonifierea și netezirea pielii.

Cele patru efecte ale metodei de slăbire prin înfășare la rece sau la cald produc arderea depunerilor suplimentare de pe corp!

Modalitatea aceasta se bazează pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice cum ar fi eucalipt, piper, mentol și rosmarin, datorită efectului lor puternic de hiperemizare, produc în straturile exterioare ale corpului, dilatarea vaselor de sânge și o circulație intensivă a sângelui. Din această cauză, în straturile interne ale corpului se produce senzația de răcire accentuată. Este bine cunoscut faptul ca una din funcțiile de bază ale corpului omenesc, pentru ca organele interne să funcționeze normal, este de a menține temperatura internă corespunzătoare. În organism, sângele are rolul de a transporta elementele nutritive, și deci în timpul tratamentului acestea ajung în mare parte în straturile exterioare ale corpului. În felul acesta, în interior, apare senzația de răcire. Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie să consume energie și deci trebuie să ardă substanțele nutritive aflate în exces. În acest fel, prin metoda de aromoterapie prin înfășare, depunerile suplimentare de pe porțiunile tratate, se consuma în cele patru efecte amintite. Se știe ca 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru menținerea echilibrului termic. Aceasta înseamnă că pentru restul activităților zilnice este nevoie comparativ, de o cantitate de energie mult mai mică.

Două condiții importante pentru obținerea efectului corespunzător

+ Cu 3-4 ore înainte de tratament nu se vor consuma mâncaruri (solide) grele, căci altfel organismul folosește pentru arderi elementele nutritive din sânge și nu depunerile adipoase suplimentare.
+ Să consumăm zilnic minim 2,5 L de lichide (sucuri vitamizante fără zahăr, apă minerală, ceaiuri). Să nu consumam deloc alcool și sucuri carbogazoase. Cantitatea de lichide este absolut necesară pentru ca organismul să poate arde în mod corespunzător grăsimile suplimentare.

La cine se poate folosi acest tratament ?
Aromoterapia prin înfășare se recomandă tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomandă pentru tratarea celulitei slabe până la cea puternică, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi.

Ajută la orice cură de slăbire, pentru dispariția stratului adipos. Produce dezintoxicare, ajută la orice cură prin post.

Dacă folosiți deja o altă metodă pentru tratarea siluetei, atunci această metodă poate fi o întregire ideală a acestor tratamente. În acest fel tratamentele devin mult mai eficiente și rezultatele mai vizibile.

Cura se efectuează în serii de 10-12 sedințe, durata unei sedințe este de 40-60 minute, timp în care corpul sta înfașat.

Beneficii tratament:

        + silueta zveltă.
        + tratarea celulitei și a vergeturilor.
        + dezintoxicarea intensivă a organismului.
        + netezirea și îndreptarea pielii.
        + intensificarea circulației sanguine.
        + multiple posibilități de tratament.
        + micșorarea circumferinței corporale și accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare. Acest efect se masoară în centimetri.
        + inlăturarea depunerilor minerale suplimentare, datorită aromoterapiei și strângerii faselor.

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419