Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Cavitatie

Efectul de cavitație este produs în țesutul adipos de ultrasunetele cu frecvența de 20 – 70 KHz. Tratamentul de cavitație reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare și frecvență joasă, care distrug adipocitele definitiv. Aceste unde determină dilatări și comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grăsime, determinând apariția unor viduri (bule cavitaționale). Acest tratament provoacă mișcări ale lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune și compresie), creează tensiuni mari la nivelul celulei, care “rup” (prin implozie) membrana adipocitului, iar materialul celular (grăsime, reziduuri, colesterol, acizi grași, toxine) este preluat de limfă și drenat prin sistemul limfatic și eliminate prin căile renale.

În urma tratamentelor efectuate apare reducerea evidentă în circumferință (datorată reducerii volumului celulelor adipoase), realizându-se un nou contur corporal.

Se elimină depozitele de grăsime de pe șolduri, fese, coapse, abdomen, sub bărbie, brațe fără durere.
După tratament nu este necesară o perioadă de recuperare, iar rezultatele apar mai degrabă in centimetri decât în kilograme. Înainte și după tratament este obligatorie hidratarea - în jur de 2 litri de apa, pentru a stimula acțiunea de purificare a ficatului.

Beneficiile tratamentului

        + distrugerea țesutului adipos (dezintegrarea celulelor adipoase);

        + remodelarea progresivă a profilului corporal;

        + dispariția aspectului de coajă de portocală cu eliminarea clasicilor noduli celulitici;

        + realizarea unei bune oxigenări și revascularizări a țesutului subcutanat;

        + reactivarea microcirculației periferice și al drenajului lichidelor;

        + îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii;

        + stimularea circulației venoase și limfatice;

        + prevenirea varicelor;

        + prevenirea tromboflebitei;

        + îndepărtarea spasmelor și a durerilor musculare;

        + eficiență certă în cazul acumulărilor de grăsime superficiale și non-volumetrice.

Cu ce alte tratamente corporale se combină Cavitația pentru a obține rezultate spectaculoase?

Dacă grăsimea nu este compactă, iar celulita nu este fibroasă și acumulată în mulți ani, atunci cavitația se poate efectua singură, urmată de ședință de drenaj limfatic sau masaj vacumat.

În cazul în care celulita este edemătoasă, grăsimea este compactă, iar la nivelul pielii se observă noduli celulitici fibroși fără a strânge pielea, atunci se recomandă ca ședințele de cavitație să fie precedate de ședinte de Radiofrecvență tripolară,
Împachetări corporale la termocuvertă, Mezoterapie - terapii ce au rolul de "înmuiere" a țesuturilor. Practic, sunt terapii ce pregătesc zonele de tratament pentru viitoarele ședințe de Cavitație.

După 20 de minute de cavitație, în rinichi și în ficat se vor descărca atâtea grăsimi și colesterol cât se strâng după o masă copioasă. Tocmai de aceea, complementar tratamentului este obligatoriu să se efectueze drenajul limfatic cu masaj vacuumat pentru o acțiune drenantă.

Cui i se recomandă tratamentul cu Cavitație?

Tuturor persoanelor cu probleme estetice precum depozite de grăsime moale localizată și acumulată de mult timp, care produc o disproporție corporală, celulită de grad mediu și avansat, tratamentul având un puternic efect asupra nodulilor celulitici fibroși care s-au format în ani de zile. Pielea trebuie să fie încă elastică și fermă.

Ce se simte în timpul tratamentului de Cavitație?

În timpul tratamentului se poate percepe un sunet mai mult sau mai puțin intens în funcție de sensibilitatea auditivă individuală. În orice caz, acest fenomen apare în primele ședinte, apoi acesta se diminuează. Tratamentul este plăcut și relaxant.

Ce trebuie să fac înainte și după Cavitație?

Persoanelor care vor urma tratamentul cu cavitație li se recomandă o alimentație sănătoasă și riguros controlată (pentru a nu încărca și mai mult rinichii și ficatul), împreună cu un consum mărit de apă (2 litri de apă zilnic sau ceaiuri neîndulcite), timp de câteva zile, înainte și după tratament. Toate acestea pentru a se obține un maxim de rezultate!

Cu o zi înainte de tratament să nu consume grăsimi și să țină o dietă bazată numai pe alimente cu un conținut mic de grăsimi. Pentru obținerea unor rezultate optime, este recomandat ca în același interval de 72 de ore după fiecare ședință de tratament de slăbire să fie consumate alimente sărace atât în grăsimi, cât și în zaharuri, dar cu conținut ridicat în fibre (legume, fructe), precum și lichide neîndulcite. Să se facă mișcare cât se poate post cavitație, foarte benefice fiind urcatul scărilor, mersul pe jos sau alergarea ușoară. Această tehnică poate fi folosită pe următoarele zone: brațe, coapse, fese, genunchi, gambe și abdomen.

După obținerea rezultatelor dorite ce trebuie să fac să mă mențin?

La sfârșitul seriei de aproximativ 10 tratamente se recomandă să se efectueze o ședință de Cavitație de întreținere la fiecare 2 luni, eventual combinată și cu alte tratamente de remodelare corporală și, implicit, menținerea unui stil alimentar corect.

Care sunt riscurile și contraindicațiile liposucției virtuale prin Cavitație?

Tehnologia de Cavitație a evoluat foarte mult în ultimii ani, astfel încat se poate afirma că este o procedură fără riscuri. Nu s-au înregistrat efecte secundare în terapia de cavitație. Cavitația este nedureroasă, singurele efecte adverse rare se rezumă la ușoare senzații de căldură în zona tratată sau senzații de greață.
 

Contraindicațiile tratamentului

        + astm bronșic;

        + diabet;

        + cancer, tumori ;

        + tromboflebită;

        + hemofilie sau tratament cu anticoagulante;

        + hemoragii;

        + hipertrigliceridemie (colesterol ridicat);

        + steatoză hepatică sau orice afecțiune a ficatului;

        + pietre la rinichi ori alte deficiențe renale;

        + leziuni dermatice, boli de piele, cicatrici;

        + anumite boli ereditare;

        + hernie;

        + epilepsie;

        + boli cardiace;

        + stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate;

        + afecțiuni vasculare grave;

        + tijă metalică;

        + intervenții chirurgicale recente (5-6 luni);

        + sarcină, perioadă de alăptare, menstruație;

        + steriletul (dacă este confecționat din material metalic, cele din plastic neavând nicio contraindicație).

Tratamentele de remodelare corporală sunt complementare unei alimentații echilibrate și exercițiului fizic pentru a obține cele mai bune rezultate în lupta împotriva celulitei și a adipozităților localizate. Tratamentele corporale îți asigură aspectul neted al pielii, îți remodelează întregul contur corporal și îți sculptează armonios trupul.

Cu ajutorul tratamentelor corporale îți reduci circumferința, scăpând de centimetrii în plus. Pentru a slăbi în kilograme, corpul tău are nevoie de adaptarea/reducerea consumului caloric în funcție de activitatea fizică desfășurată.

Pentru a-ți menține rezultatele obținute în urma tratamentelor corporale efectuate, obișnuiește-te să scapi treptat de obiceiurile care îți afectează silueta. Tratarea celulitei trebuie privită ca pe un mod de viață - similar cu îngrijirea părului sau a unghiilor - un lucru pe care trebuie să-l facem din când în când, în primul rând pentru sănătatea noastră, și apoi pentru aspectul corporal.

Pe baza unei evaluări corporale gratuite, terapeutele centrului nostru îți vor recomanda și personaliza tratamentele corporale care ți se potrivesc cel mai bine, astfel încât să obții cele mai bune rezultate posibile.

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419