Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Remodelare corporala

Criolipoliza Cooltech

Soluția numărul 1 în lume în materie de slăbire și remodelare prin înghetarea celulelor de grăsime la temperatura optima de -8 grade C, singura la care sunt distruși 4 din cei 5 acizi grași ai corpului uman.

Cavitatie

Cavitația, denumită și liposucție virtuală, reprezintă în momentul actual o metodă foarte eficientă de combatere a  celulitei și a adipozităților localizate, cu rezultate echivalente liposucției chirurgicale tradiționale. În același timp, terapia prezintă avantajul de a fi complet non-invazivă și nedureroasă.

Radiofrecventa

Radiofrecvența este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes în lupta împotriva celulitei, vergeturilor și a lipsei tonusului cutanat. Tehnologia cu radiofrecvență este folosită de mult timp în chirurgie și a fost adaptată pentru a fi utilizată și în saloanele de înfrumusețare corporală.

 

Vacuum endermologic

Terapia cu Vacuum Endermologic este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 până la stadiul de macronoduli), prin care se reușește spargerea și antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coajă de portocală''.

Mezoterapie virtuala

Mezoterapia virtuală este o metodă avansată de tratament non-invaziv cu rezultate de-a dreptul spectaculoase în multe dintre cele mai supărătoare afecțiuni cu impact dermatologic și estetic.

Microneedling

Microneedling-ul sau mezoterapia fractionată este o metodă minim invazivă de tratament la care recurg tot mai mulți pacienți, femei și bărbați, cu rezultate de-a dreptul spectaculoase și sigure în multe dintre cele mai supărătoare afecțiuni cu impact dermatologic și estetic.

Impachetari

Împachetările cu parafango reprezintă un tratament complex de slăbit, de hrănire și curățare a pielii și de detoxifiere a organismului.Depunerile de grăsime și vergeturile de pe talie, șolduri, coapse, genunchi și pulpe pot fi reduse cu ajutorul căldurii și al substanțelor naturale din nămolul marin.

Therma Frio Shock

Therma-Frio-Shock este un tratament anticelulitic și de slăbire rapidă (topirea țesutului adipos superficial și a nodulilor celulitici), cu efecte multiple: anticelulitic, antiadipos (slimming), compactare (reducerea numărului de centimetri, în circumferință) și remodelare.

Contour wrap

Contour wrap ( bandajare / infășare corporală ) - cu metoda prin infășare – slăbești acolo unde doresti!

Exfoliere

Chiar dacă vă curățați eficient pielea, o tonifiați și folosiți crema hidratantă după duș și seara, totuși lipsește un lucru foarte important care v-ar putea schimba înfîțișarea pielii radical: EXFOLIEREA!

Tratament fermitate bust

Un decolteu plăcut, sâni sănătoși și fermi în mod natural, o piele mătăsoasă sunt în general apanajul tinereții.Forța gravitației, deshidratarea , modificările datorate nașterilor și variațiilor de greutate, alegerea nefericită a sutienelor, sunt factori care duc, în cele din urmă, la ruina unui bust care pare veșnic sculptural.

Bronzare Henna

Indiferent de anotimp, din dorința de a arăta mereu bine, recurgem la diverse metode pentru a transforma pielea albă și palidă într-un ten măsliniu numai bun de arătat în orice context social care impune o apariție plăcută și luminoasă. 

Epilare definitiva SPL OR-Light

Mai mult decât o tendință, epilarea definitivă reprezintă o soluție pentru eliminarea a ceea ce este sau poate deveni obsesie pentru tine – părul nedorit. Centrul Allure Spa deține cea mai performantă tehnlogie de Epilare Definitivă în Focșani.

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419