Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Infrumusetare

Tratament rejuvenare par

Îngrijirea părului a devenit în zilele noastre o preocupare serioasă atât pentru doamne, domnișoare cât și pentru domni. Vârsta, factorii externi și o serie de obiceiuri intrate în ritualul cotidian cum ar fi decolorarea, folosirea fixativelor, a plăcii de întins părul, chiar mersul la piscină (apa din bazine conține dezinfectanți și coloranți) contribuie încet dar sigur la degradarea podoabei capilare.

Un tratament revoluționar permite acum rejuvenarea părului și menținerea calităților sale.Tratamentul de rejuvenare pentru păr este o procedură inovatoare care redă părului calitățile pierdute în timp.

Creat special pentru repararea firului de păr degradat, uscat, casant, acest tratament reconstruiește firul de păr de la rădăcină până la vârfuri, previne căderea părului, uscarea și ruperea lui și îi redă finețea, strălucirea și textură naturală.

Hair Rejuvenate este un tratament fără reacții chimice ce are la bază ingredienți naturali – Keratină și Amino acizi - în concentrații mari, care poate fi aplicat în repetări multiple, pe toată lungimea firului de păr, la intervale scurte de timp. Tratamentul acționează la nivelul celui de al doilea strat al firului de păr unde, datorită ingredienților pe baza de oxigeni, acționează pentru a regenera firul de păr din interior, îmbrăcându-l la exterior în polimeri. Astfel îi redă părului rezistență, naturalețe, volum, finețe și strălucire. Este destinat pentru toate tipurile de păr, indiferent că este ars, vopsit, trecut prin repetate proceduri de coafare sau tratamente de îndreptare, chiar dacă vârfurile sunt despicate sau dacă părul este natural. Oferă o strălucire de durată! Tratamentul Hair Rejuvenate este un tratament ce hrănește în profunzime, reconstruiește firul de păr și previne electrizarea. Tratamentul Hair Rejuvenate ajută de asemenea la repararea părului, prevenind căderea lui.

Elementele esențiale, asemenea acizilor naturali, antioxidanților, Keratinei naturale sunt puternic integrate într-o formulă ce îndreaptă părul și îi oferă strălucire, finețe și elimină vârfurile despicate.

Pașii tratamentului

În primul rând, se spală bine părul. Se va folosi un șampon degresant (cu un conținut de sare), pentru a curăța în profunzime firul de păr. După spălat, nu se folosește balsam sau mască. Se trece direct la descurcarea și uscarea cu foenul. Apoi se împarte părul în suvițe subțiri (3-4 cm) pe care se aplică tratamentul, la aproximativ un centimetru de scalp (nu se atinge pielea capului), nu se încarcă cu produs. După ce tratamentul a fost întins pe toată lungimea părului, de la rădăcină până la vârfuri, se aplică o cască de protecție și este lăsat să-și facă efectul 20 de minute. Următorul pas: părul cu tratamentul încă aplicat (nu se spală), trebuie uscat cu foehnul, într-un procent de aproximativ 90%. Abia după aceste proceduri se va folosi placa pentru a întinde părul, pe șuvite subțiri. Părul poate fi spalat la 15 – 20 de minute după terminarea procedurilor sau după 24 de ore. Însă, după tratamentul cu Hair Rejuvenate, părul trebuie spălat cu un șampon special (fără sulfați sau parabeni) și se va folosi o mască specială hidratantă. După spălare părul se usucă în mod normal, cu foenul, de sus în jos, folosind piaptănul. Nu trebuie folosită placa.

Când este recomandat acest tratament ?

         + când părul este deshidratat și fără luciu;

         + când părul este despicat, subțire sau ars de vopsea;

         + după tratamentul cu keratină al părului, tratamentul de rejuvenare vine în completare pentru a realiza o mai bună hidratare;

         + este recomandat după vopsiri repetate sau decolorări;

         + este indicat persoanelor cu păr foarte sensibil.

        Beneficiile tratamentului:

         + reconstruiește firul de păr;

         + previne căderea și ruperea părului;

         + redă strălucirea și finețea naturală;

         + creșterea volumului;

         + îndreptarea firului de păr cu efecte de până la 6 luni.

 

 

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419