Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Infrumusetare

Tratament reparare par Joico

JOICO - Tratamentul în 4 Pași – cel mai bun tratament al părului din lume, declarat în urma votului a 80 000 de hairstiliști din întreaga lume, în 2015 a 15 oară consecutiv ! ! ! Si pentru că nu se putea da premiul decât unui singur produs, premiul a fost atribuit Joico Deep Penetrating Reconstruct, pasul nr. 3, "inima" tratamentului. Evenimentul a avut loc în cadrul Galei BTC. BTC (Behind-The-Chair) este platforma stiliștilor profesioniști (btc.com) și are 80000 de membrii în intreaga lume.

 

Cuprinde:
Pasul 1 Clarifying Shampoo
Pasul 2 Cuticle Sealer
Pasul 3 Deep Penetrating Reconstructor
Pasul 4 Intense Hydrator 

        Pasul 1 Clarifying Shampoo realizează o curățare profundă, și are și un efect de scrub. 

        Pasul 2 Cuticle Sealer închide cuticula și restabilește PH-ul natural. Produsele de supermarket îmbracă firul de păr într-o peliculă alcalină-săpun- pentru a-i da aspectul liss. Păstrarea părului într-un înveliș alcalin este extrem de dăunatoare firului de păr, și este asemănătoare cu o decolorare-același proces alcalin. De asemenea factorii de mediu externi precum și procesele chimice de tratare a părului (vopsire,decolorare) alcalinizează părul. Pasul 2 restabileste PH-ul natural al părului de 4,5-5,5, și închide cuticula deschisă de procesul alcalin.

        Pasul 3 Deep Penetrating Reconstructor reconstruiește firul de păr, pregătit de pașii anteriori.
Are concentrația maximă de Complex de Quadramine, complexul revoluționar care a reușit să unească Complexul de Triamine și Complexul de Triamine Cationic. 
        În noua gamă, TURN HEADS 2013, Joico a introdus Bio-Advanced Peptide Complex™ 2013 -  noul ingredient descoperit de laboratoarele Joico, în urma cercetărilor ce au durat 7 ani. Practic acest ingredient reusește să identifice cu exactitate locul în care "lanțul părului" este dagradat și inserează în această locație complexul Quadramine - complexul revoluționar de la precedenta lansare Joico din 2007. Cum reușeste aceasta ? Specialiștii Joico au descoperit ca porțiunile de păr degradat lasă o amprentă chimica unică. Această amprentă este detectată de complexul peptidic nou descoperit, care prin bipolarizare electrică și chimică atrage în această zona Quadramine Complex, ingredientul pe bază de cheratină cu masă mică. 
        Alegerea fundamentală pentru o reconstrucție integrală a firului de păr. 


        Efecte:
+ Reface părul deteriorat
+ Regenerează părul în profunzime
+ Redă părului rezistența, elasticitatea și strălucirea
+ Hidratează părul
+ Reface zonele deteriorate de la suprafața părului

+ Reface structura firului de păr prin intermediul sarcinor pozitive/negative din interior spre exterior.
+ Cei 19 amino acizi sunt asezați în secvența în care se regăsesc și în proteina de keratină umană astfel zonele afectate ale firului de păr vor fi refăcute integral
+ Fixează culoarea

        Pasul 4 Intense Hydrator hidratează părul și îi redă elasticitatea. În plus sigilează cuticula.

        Este suficient să faceți tratamentul o dată pe săptămână pentru a obține un păr de vis. Tratamentul se poate face și este foarte bine să îl faceți cu 7 zile înainte de vopsirea părului (timp în care tratamentul este încă activ), și la 7 zile după vopsirea părului (restructurarea acționează în profunzime și afectează pigmentul proaspăt depus, nefixat,dacă îl folosiți imediat după vopsire). La 7 zile după vopsire, când pigmentul este fixat, se recomandă  tratamentul care are și rol în fixarea mai profundă a pigmentului.

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419