Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Infrumusetare

Tratament reconditionare par

Un complex de uleiuri și vitamine pentru sănătatea părului și scalpului

Părul tău este deteriorat de la chimicale sau de la placa de îndreptat? Întâmpini probleme în tehnicile de coafare? Vă recomandăm un tratament de recondiționare special conceput să revitalizeze părul vopsit, decolorat, obosit, sau părul casant, deteriorat, care se rupe la periat, greu de descurcat, cu vârfuri despicate.

Tratamentele profesionale pentru recondiționarea părului repară și refac părul deteriorat după doar câteva utilizări. Este recomandată folosirea acestor produse dacă părul a trecut printr-un proces de colorare, decolorare, pemanent sau îndreptare, dar pot fi folosite cu succes și ca tratamente independente pentru rezultate de durată.

Dacă părul tău este fragil și deshidratat după o asemenea procedură, un tratament pentru recondiționare este obligatoriu.

Tratamentul Reaction este unul dintre cele mai noi și inovative metode de recondiționare și reparare a părului cu rezultate imediate și garantate.
Este creat pentru revitalizarea părului vopsit, decolorat, obosit, sau părul casant, care se rupe la periat, greu de descurcat, cu vârfuri explodate.

Tratamentul se realizează în 3 pași simpli:

        Pasul 1 – soluția lichidă care conține în principal keratină hidrolizată și aminoacizi ce înapoiază părului proteinele pierdute din cauza alimentației neadecvate, a diverselor servicii chimice efectuate, redând părului naturalețea și efectul de păr sănătos. Complexul de ceramide va neutraliza zonele slabe și va crea o barieră protectoare în timp ce proteinele keratinei vor repara intensiv părul.

        Pasul 2este o cremă groasă ce se folosește pentru a echilibra uleiul și apa pentru a egaliza porozitatea părului. Pasul doi va hrăni cortexul deteriorat al părului cu nutrienți suplimentari și reumple cuticulele cu ceramida pierdută pentru a recâstiga coeziunea internă.

        Pasul 3Masca intensivă care închide cuticula. Conține nutrienți și proteine vitale pentru a conferi părului volum, protecție și strălucire.

         Efecte imediate :

         + recondiționează părul;

         + oferă strălucire;

         + elimină încurcăturile și uscăciunea;

         + elimină aspectul frizat și indisciplinat

Densitatea înaltă a complexului de keratină hidrolizată și aminoacizi îi va reda părului deteriorat proteinele pierdute, conferindu-i părului o textură mătăsoasă și strălucire pentru următoarele 4-6 săptămâni.

       

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419