Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Infrumusetare

Tratament par Keratina braziliana

Este părul tău difícil de coafat, deteriorat de la chimicale sau de la placa de îndreptat?

Atunci Allure are răspunsul potrivit pentru tine și iți oferă un păr drept, mătăsos, strălucitor și ușor de aranjat prin tratamentul cu keratină braziliană.

Factorii externi precum vântul, soarele, ninsoarea, uscarea și coafarea părului cu aer fierbinte, duc, în timp, la degradarea și ruperea firului de păr. Afectat în profunzime, părul devine uscat, tern, lipsit de strălucire și greu de aranjat.

Odată ajunși în această situație, ce putem face pentru a regenera părul degradat? Pe piață sunt disponibile o multitudine de creme, șampoane, loțiuni, însă majoritatea acestora sunt eficiente doar în cazul unui păr care nu este afectat în profunzime. Daca părul este foarte fragil și lipsit de elasticitate, este timpul pentru un tratament cu keratină, una dintre cele mai bune terapii pentru regenerarea intensivă a firului de păr!

Keratina este componenta principală a părului (85%). Stresul cotidian, poluarea, stilul de viață, pot degrada părul și de aceea, nivelul de keratină din compoziția acestuia se diminuează. Tratamentul cu keratină braziliană impregnează keratina activă atât la exterior, cât și în profunzimea firului de păr. Acesta devine mătăsos, neted și ușor de pieptănat. Rezultatul se menține timp îndelungat, adică luni de zile.

Keratina este un tip de proteină care se găsește în mod natural în firul de păr, conferindu-i strălucire. Produsele cosmetice pentru coafat, cu ingredienți chimici, înlătură această proteină din structura firului de păr. Astfel, tratamentul cu keratină echilibrează nivelul acestei proteine pentru a reda părului strălucirea. Tratamentul cu keratină elimină semnificativ încrețirea inestetică și maximizează strălucirea părului, în timp ce hrănește și hidratează. Părul rezultat va fi moale și neted la atingere, cu rezultate uimitoare care sunt vizibile imediat după tratament. Acest mod de recondiționare termică transformă și restabilește strălucirea părului. Tratamentul cu keratină este conceput pentru persoanele care au părul creț, rebel sau deteriorat.

Fabricat în Brazilia, tratamentul cu keratină este delicat cu părul, îndreaptă și hrănește, îmbunătățindu-i condiția, făcându-l puternic și elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate și la condițiile meteo nefavorabile. Rezultatul tratamentului poate dura până la 5 luni, dar acesta poate fi repetat la câteva luni, iar cu fiecare aplicare se mărește rezistența tratamentului și sănătatea părului.

Folosim cel mai bun tratament existent pe piață, 100% fără formaldehidă!

Beneficiile tratamentului cu Keratină:

          + odată tratat, părul se întreține mult mai ușor

          + după tratament, părul devine rezistent la căldură și umiditate

          + tratamentul are un efect intens de hidratare, așa că până și părul deteriorate își recapătă strălucirea

          + păr drept și strălucitor

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419