Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Estetica faciala

Peeling enzimatic

Peeling-ul enzimatic (biologic, vegetal) asigură o exfoliere blândă și sigură, cu efecte vizibile imediate. Pielea devine astfel perfect restaurată, luminoasă, curată, cu un aspect proaspăt și textură catifelată. Este recomandat oricărui tip de ten, în special tenurilor mixte, seboreice, hiperseboreice, cu acnee, pori dilatați, tenuri mature, obosite, cu riduri și depigmentări.

Principiul de acțiune se bazează pe acțiunea enzimelor de a dizolva și de a distruge celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii. Prin degradarea proteinelor și lipidelor, acestea sunt îndepărtate superficial în aproximativ câteva  minute de la aplicarea tratamentului. Acest proces este extrem de sigur, deoarece nu acționează asupra țesuturilor vii (spre deosebire de peeling-ul chimic care dizolvă straturile superioare ale pielii). Din acest motiv oferă un tratament ideal (o exfoliere delicată) pentru tenul sensibil.

Enzimele folosite în tratament reprezintă de fapt extracte uscate ale enzimelor conținute de sucurile vegetale și de fructe, ce accelerează procesul de regenerare a pielii fără a o vătăma. În același timp, enzimele pot acționa și ca antioxidanți, prevenind formarea radicalilor liberi. Din acest motiv sunt intens folosite în domeniul cosmeticii și al produselor dermato-cosmetice.

Rezultatele obținute în urma tratamentului facial cu peeling enzimatic vor fi aspectul redus al porilor, uniformitatea tonusului și texturii pielii și o receptivitate crescută a pielii la tratamentele faciale ce urmează a fi aplicate. De asemenea, peeling-ul enzimatic are efect de prevenție a formării de comedoane, microchisturi, pustule. Rezultatele sunt vizibile imediat după aplicarea tratamentului, însă pentru rezultate spectaculoase este necesară dezvoltarea unei anumite rutine de exfoliere enzimatică (o dată pe săptămână).

Peeling-ul enzimatic are efecte de rejuvenare facială, exfoliere, oferă luminozitate tenului și estompează vizibil efectele îmbătrânirii (reducerea ridurilor și cicatricilor fine, estomparea porilor lărgiți). Indepărtând stratul de celule moarte, celulele tinere și sănătoase ies la suprafața, iar tenul poate să respire din nou. Reintinerirea celulară este mai accentuată, tenul devine mai frumos și mai radiant.

Cele mai bune efecte se obțin atunci când acesta este aplicat în strat subțire la nivelul tegumentelui curat și uscat, decât în strat gros. Enzimele „ lucrează” cel mai bine atunci când suprafața tratată este masată cu mișcări circulare lente.

        Peeling-ul enzimatic are efect pentru:

        + riduri și semne premature de îmbătrânire,               
        + ten cu impurități, acnee, semne după acnee,
        + ten gras cu pori dilatați,
        + ten aspru, cu puncte negre,
        + piele expusă la soare prea îndelungat, arsuri,
        + pete maronii datorate soarelui sau sarcinii,
        + piele obosită cu circulație proastă, reintinerire-rejuvenare facială,
        + pre și postoperatoriu, în caz de lifting facial, după injecții sau tratamente invazive,
        + vergeturi și cicatrici.

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419