Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Estetica faciala

Mezoterapie virtuala

În inestetismele faciale de orice tip (îmbătrânire cutanată, riduri de vârstă sau de expresie, piele flască, pete hiperpigmentare, cicatrici post-acnee, deshidratare, diverse tipuri de acnee, pori măriți, cuperoză/rozacee, cearcăne, pungile de sub ochi, gâtul și bărbia dublă), în inestetismele corporale ( celulita de orice grad - poate trata chiar celulita în stadiul 4,  aglomerări de grăsimi inestetice, zone cu retenție de apă,  relaxare cutanată,  remodelare corporală,vergeturi și cicatrici, capilare sparte, senzația de picioare grele și dureri musculare, în alopecie (căderea sau pierderea totală a părului), pentru stimularea creșterii părului,  îmbunătățirea calității părului existent, dermatită seboreică severă sau rebelă localizată la scalp, elimină mătreața, încetinește procesul de albire al părului. Tratamentul este folosit cu succes și pentru ochi, mâini, gât și decolteu.

Mezoterapia virtuală reprezintă o terapie inovatoare de excepție, fiind printre puținele tratamente ce permit introducerea în profunzime a substanțelor active. De regulă, din ingredientele unei creme, foarte puține – numai 5% ajung efectiv în profunzime. Prin intermediul tratamentului de dermoporație, dintr-o singură aplicare pătrund 95% din ingredienții activi în straturile profunde ale pielii.

Produsele utilizate în cadrul tratamentelor sunt amestecuri ce conțin foarte multi compuși activi ce sunt necesari pentru o funcționare optimă a celulelor pielii. Unele cocktailuri mezoterapeutice conțin 50-60 de ingredienti activi (acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, minerale, extracte din plante, substanțe lipolitice (care "topesc grăsimile"), substanțe vasodilatatoare și altele), cu rolul de a stimula regenerarea celulară, hrănire și hidratare în profunzime, stimularea formării colagenului, creșterea metabolismului celular.

Numarul de sedinte de mezoterapie  si  ritmul lor este diferit in functie de zona tratata, tipul de afectiune. (facial: 4-6 sedinte, corporal 8-10, capilar 10-12; sedintele se efectueaza la o distanta de 4-5 zile intre ele).Estenecesara o serie initiala de sedinte, apoi se continua cu sedinte de intretinere atata timp cat rezultate deosebite atunci cand este respectat ritmul sedintelor.Pentru un efect maxim si rapid, recomandam îmbinarea cu alte terapii (  Hidrodermoabraziune Hydrafacial, Radiofrecventa Tripolara, Oxigenare Hiperbarica, Cavitatie, masa

Allure Spa efectuează și mezoterapie fractionată ( dermaroller) care are cele mai puternice și sigure rezultate în tratarea alopeciei, cicatricilor post-acnee, petelor pigmentare ridurilor profunde, pielii lăsate și vergeturilor.În cazul mezoterapiei dermaroller efectele sunt de câteva ori mai bune.

Cu ajutorul unui curent electric, aparatul de mezoterapie introduce în structura pielii cocktail-uri ce conțin vitaminele, mineralele, aminoacizii de care aceasta are nevoie pentru hrănire și rejuvenare, stimulându-i metabolismul, microcirculația sangvină și odată cu acesta sinteza de noi fibre de colagen și elastină. Rezultatele sunt vizibile imediat după tratament, pielea este vizibil mai fermă, mai elastică și mai luminoasă, având un aspect odihnit, întinerit, efectul menținându-se pentru o perioadă mai lungă de timp.

Mezoterapia virtuală utilizează doi curenți simultani, cu efecte complementare:

        + curentul alternativ - rectangular creează un fenomen numit electroporație care mărește porii epidermei de aproximativ 400 de ori,  ceea ce îi conferă un grad ridicat de permeabilitate, determinând o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu. Practic, permite deschiderea temporară a barierei fosfolipidice și formarea  unor canale de trecere, prin care substanțele active din serumurile folosite vor ajunge la celulele țintă.

 

        + curentul galvanic sau continuu produce electroforeza (electro-osmoza) și este folosit pentru penetrarea în straturile profunde ale pielii a ingredientelor active din cocktailul cosmetic. În funcție de problema tratată, se folosește un anumit cocktail care se aplica direct pe piele, substanțele fiind introduse în derm (stratul mijlociu al pielii) prin intermediul unui aplicator facial sau corporal. Aceasta tehnică permite dispersia omogenă a substanțelor în straturile profunde ale pielii. Este o metodă complet nedureroasă, tratamentul constând într-un masaj plăcut care oferă și relaxare totală. Având un amperaj mic a cărui intensitate și direcție rămân constante în timp, curentul galvanic are rolul de a spori metabolismul celular, determinând o vasodilatare superficială.

Recomandări mezoterapie la nivel facial: ideal pentru îmbunățirea vizibilă imediat a calității și elasticității pielii, pentru activarea procesului de reparare și restructurare celulară, piele deteriorată de soare, piele uscată și deshidratată, lipsa de fermitate și elasticitate a pielii, hiperpigmentare, ten tern și obosit.

Rezultate obținute la nivel facial prin mezoterapie:
 

        + atenuează ridurile și liniile de expresie reducând densitatea, adâncimea și volumul ridurilor mimice,
        + închide porii și rezolvă multe dintre problemele porilor măriți
        + efect de netezire imediată a pielii
        + efect de lifting facial alături de efect de fortifiere şi intindere pe termen lung

        + redă luminozitatea și fermitatea pielii
        + hidratează intensiv pielea și regenerează în profunzime
        + diminuează leziunile pigmentare, cuperoza/rozaceea, acneea
        + reconturează ovalul facial,
        + atenuează cearcănele,
        + uniformizează tenul,
        + tratează pungile de sub ochi, textura flască, gâtul și bărbia dublă.

Un tratament de mezoterapie facială este oricând binevenit, completând cu succes curățarea tenului prin hidrodermabraziune, fără a agresa pielea, însă cu efecte instantanee de hidratare și revigorare a tenului.

Un tratament intensiv facial constă, în general, într-o serie de 4-6 sedințe, cu o durată de 15 miunte/sedință.

Sedințele de mezoterapie, atât cele faciale cât și cele corporale se efectuează la o distanță de 4-5 zile între ele. Un tratament exact va fi stabilit pentru fiecare caz în parte în funcție de problemă, vârstă și evoluție.
 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419