Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Estetica faciala

Hydrafacial

Vrei un ten curat, frumos dar te-ai săturat să-ți agresezi pielea?

Te confrunți cu acneea? Trateaz-o eficient!

Hydrafacial este un tratament cu adevărat revoluționar, care elimină comedoanele fără durere și fără a provoca niciun fel de leziune la nivelul pielii. Este un tratament complet și complex de hidrodermoabraziune, care combină simultan următoarele proceduri: curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea. Soluțiile speciale de curățare și eliminare a impurităților acționează la nivelul pielii cu ajutorul tehnologiei vortex, în timp ce extracția punctelor negre și a pustulelor se realizează blând prin intermediul unui vacuum special.

Dacă vrei să faci un singur tratament pentru tenul tău, fă-l pe acesta! 

Cea mai avansată tehnologie estetică din SUA, acum în Focșani

Exfoliază. Hidratează. Reîntinerește. Protejează. Detoxifică.

Hydrafacial - unicul aparat  din lume ce extrage punctele negre , curăță porii de impurități și praf fără durere, fără a irita sau leza tenul și fără timp de recuperare, oferă pielii antioxidanți și acid hialuronic, reface țesutul, redă volumul feței. Antioxidanții introduși prin hidrodermobraziune au efect de protecție asupra pielii expuse la razele UV și reduce efectele adverse ale ultravioletelor, crește hidratarea, nivelul de antioxidanți și de lipide din piele. Tratamentul folosește tehnologia Vortex-Fusion prin care sunt introduse în derm ingrediente active care hrănesc și protejează tenul.

După o singură sedință tenul arată impecabil, fără pete roșii și vizibil împrospătat.

Aparatul Hydrafacial reprezintă o inovație în domeniul medical-estetic, fiind singurul echipament de hidrodermobraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, rezultând o piele mai curată, mai frumoasă, făra disconfort și timp de recuperare. Delicat și gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a înlocui tratamentele tradiționale din saloanele de cosmetică, oferindu-vă o nouă experiență în ceea ce înseamnă curățarea tenului.Hydrafacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă, reduce liniile fine.În timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicați fiecarei etape în parte.

        Beneficii

        + elimină punctele negre

        + calmează și reduce acneea

        + reduce porii dilatați

        + reduce hiperpigmentațiile

        + diminuează ridurile fine

        + conferă tenului strălucire și prospețime

        + rezultate imediate

        + restabilește sănătatea pielii repede

        + ideal pentru toate tipurile de ten.Chiar și cea mai sensibilă piele tolerează ușor tratamentul

        + nu ai nevoie de timp de recuperare

        + țintește mai multe necesități ale tenului

        + asigură o alternativă fără durere la tratamentele faciale invazive

        + țintește ridurile

        + rezultate peste metoda tradițională de peeling

        + rără iritații

        + procedură non invazivă

Hydrafacial este un tratament rapid, cu durată de maximum 30 de minute, care are rezultate uimitoare încă de la prima sedință.

Pacienții care încearcă acest tratament sunt uimiți să constate că tenul lor arată mai sănătos, mai curat și mai luminos, fără a trece prin trauma iritațiilor.

Grație multiplelor beneficii rapid obținute, tratamentul Hydrafacial a obținut numeroase premii pentru cel mai bun echipament de îngrijire și înfrumusețare a tenului.

Recomandat de vedetele internaționale, Hydrafacial este unul din tratamentele favorite ale starurilor înainte de aparițiile pe covorul roșu.Celebrități precum Beyonce, Ethan Hawke, Matthew McConaughey sau Paris Hilton apelează la această procedură ori de câte ori își simt tenul obosit sau încărcat și au nevoie de o revigorare.În România, Hydrafacial a devenit tratamentul preferat de celebrități din lumea televiziunii, a muzicii, a modei.

În urma tratamentului cu Hydrafacial, tu îți vei recăpăta fermitatea tenului tânăr sau vei rezolva urmele lăsate de acnee.Pe lângă sănătatea pielii feței, principalul beneficiu este încrederea în tine pe care o vei câștiga după ce vei vedea în oglindă diferența!

Hydrafacial-schimbarea de la estetică la sănătate

Skin Health For Life ™ este filosofia companiei, aplicabilă nu doar pentru frumusețea tenului, ci și pentru restabilirea tinereții și sănătății pielii.O epidermă sănătoasă este un stil de viață ce necesită luni de zile de îngrijire și cele mai bune tratamente pentru tenul tău.

Tehnologie unică, patentată, Hydrafacial asigură rejuvenare și regenerare. După studiile clinice făcute de către doctorii de top din USA, acesta asigură rezultate mult mai eficiente decât alte forme de rejuvenare.

Hydrafacial MD ®, dezvoltat de către Edge Systems, este singurul tratament facial care combină terapii de energizare și relaxare spa cu o tehnologie medicală avansată pentru a obține rezultate instante și de lungă durată.

Tratamentul este unic pentru fiecare pacient: pentru fiecare pacient se folosesc seturi diferite de aplicatoare, iar tratamentul se programează în funcție de nevoile fiecărui tip de ten.

Mecanismul de acțiune a tehnologiei de hydradermabraziune: stimularea mecanică activează stratul bazal, reconstruind epiderma.Activitatea fibroblastelor este îmbunătățită și stimulată.Antioxidanții folosiți în tratament hidratează, calmează pielea, repară țesutul, protejează stratul de lipide, fibrele de colagen și enzimele pielii.

Protocol în 4 pași, acesta asigură rezultate instant, fără discomfort, într-un timp scurt, non iritant și potrivit tuturor tipurilor de ten.

 1. Vortex-Cleansing  - Curățare și exfoliere cu soluții speciale. Celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de la suprafața pielii, lăsând-o nouă și sănătoasă

 2. Peeling cu acizi speciali - Acest peeling gentil curăță porii de impurități și praf fără a irita sau leza tegumentul

 3. Vortex-Exraction - Extracția punctelor negre și a pustulelor se realizează blând,fără durere, (extracțiile punctelor negre se fac automat ) cu ajutorul unui vortex care curăță și elimină impuritățile din piele. Aplicatorul special acționează cu tehnologia vortex și realizează extracții asupra porilor, eliminând impuritățile de la nivelul pielii

 4. Vortex - Fusion Hidratare superficială - o combinatie de substante hidratante este introdusa in piele pentru hranirea si protejarea tenului (Antioxidanții și Acidul Hialuronic sunt introduși în piele prin Vortex-Fusion ® pentru hrănirea și protejarea tenului)

 5. Protecție - Utilizarea produselor Hydrafacial Daily Essentials care ajută la menținerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată și protejează pielea.

Soluții pentru toate tipurile de ten

Soluțiile utilizate în timpul tratamentuui au fost concepute să trateze punctual diferite afecțiuni ale pielii precum acnee, pori dilatați, ridurile fine, arsurile solare sau hiperpigmentațiile.

Activ-4-Soluție cu acțiune multiplă: curăță intens porii și exfoliază, îndepărtează celulele moarte și elimină impuritățile, pregătind tenul pentru extracții (pentru Vortex Extractions)

Beta HD -Bazată pe acid beta hidroxi, această soluție este utilizată în timpul extracțiilor, contribuie la decongestionarea porilor și dislocarea impurităților., fără să irite pielea.

Antiox-6 -Bogată în antioxidanți și acid hialuronic, acestă soluție ajută la combaterea radicalilor liberi și protejează celulele de factorii nocivi ai mediului înconjurător.Asigură hidratare imediată și protecție, calmează, hrănește și regenerează pielea.

GlySal Acid Peels - Această tehnologie combină beneficiile exfolierii cu acizi într-o singură procedură. Combinația acidului glycolic și salicylic realizează un peeling superficial care nu agresează tenul, având efect antibacterian.

DermaBuilder -Rolul acestei soluții este de a stimula producția de colagen și de a întări structura celulară, contribuind la reducerea ridurilor fine.

 

 

 

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419