Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Estetica faciala

Phytopeeling

În esența lui phytopeeling-ul este varianta naturală a peeling-ului clasic, respectiv a celui chimic. Deosebirea este aceea că phytopeeling-ul este complet natural și se face cu ajutorul unor plante ( bureți de apă dulce care au fost descoperiți pentru prima oară în Germania).

Spre deosebire de peeling-ul chimic, Phytopeeling-ul este un procedeu cu mai puține riscuri, costuri mai mici dar cu aceleași rezultate, care folosește produse de îngrijire bazate pe extracte naturale și care garantează rezultate de excepție pe termen nelimitat.

Prin aplicarea tratamentului de phytopeeling se obține o reacție de hiperemie puternică la nivelul tegumentului obligând astfel straturile superioare ale țesutului să se exfolieze.

Circulația sanguină stimulată intensifică metabolismul celular, inducând o regenerare accelerată a tuturor tipurilor de celule, până la stratul dermal care are în compoziția lui fibroblaste și fibrocite care au ca principală funcție sinteza componentei fibrilare: colagen, reticulină, elastină, fibronectină, glicozaminoglicani – acid hialuronic.
Procesul de vindecare constă în formarea de celule noi care vor determina întinerirea, netezirea și întinderea pielii.

Din acest motiv, eficiența tratamentului de phytopeeling constă în rezultate spectaculoase de întinerire a tenului sau a suprafeței pielii pe termen lung cu prețuri mici și fără a fi nevoie de operații estetice dureroase și costisitoare.

Trebuie știut ca phytopeeling-ul se face în general primăvara și toamna, când pielea trebuie regenerată și revitalizată după un anotimp în care a fost supusă agresiunii atmosferice, respectiv frigul și căldurile extreme. Utilitatea acestui tratament dermatologic este aceea ca reprezintă o excelentă metodă anti-îmbătrânire, un foarte eficace tratament de înfrumusețare și fiind absolut natural este recomandat oricărei persoane ce tine la înfățișarea sa. Fac excepție de la phytopeeling cei care suferă de cuperoză, acnee activă sau alte afecțiuni acute.

Pe scurt, etapele unui phytopeeling

Un phytopeeling va începe întotdeauna cu pregătirea pielii, iar în funcție de specificul acesteia se va folosi și demachiantul corespunzător. Apoi, are loc deschiderea porilor pielii și realizarea extracțiilor dacă este cazul.

Ochii, nările, melanoamele, negii se acopera cu o cremă grasă, protectoare.

După pregătirile descrise sumar mai sus se poate realiza ceea ce înseamna phytopeeling-ul propriu-zis. Practic, tratametul constă în aplicarea pe față a unui amestec din plante (bureții despre care spuneam mai sus) ți lăsarea compoziției să se usuce pentru un timp de aproximativ 15 minute. În acest interval are loc acțiunea miraculoasă a tratametului, iar pielea dvs este pregatită să redevină fermă și elastică, tânără. De fapt acesta este și scopul unui tratament de înfrumusețare, să ne mențină tinere.

Phytopeeling-ul se încheie prin curățarea feței cu apă curată.

Urmează două zile în care pielea este ușor roșie și ceva mai sensibilă. Nu e cazul sa vă speriați, senzațiile de înțepături vor disparea.

După tratament!

Cel mai important lucru după phytopeeling este hidratarea pielii. Produsele recomandate sunt în funcție de tenul fiecărei persoane.

Efectele unui tratament de phytopeeling se văd relativ repede. Succesul este garantat, căci pielea noastră agreează excelent acțiunea bureților din amestecul folosit.

Nu este doar o metodă de înfrumusețare, ci și un tratament recomandat pentru toate persoanele pentru că, așa cum am spus mai sus, elimină țesuturile moarte și regenerează pielea. Este exact ce ne face să ne menținem tinerețea și sănătatea.

         Frecvența tratamentului este în funcție de:

         + tipul de ten;

         + de problema pe care vrem să o rezolvam;

         + de cât de puternică a fost precedenta aplicare;

         + de regiunea unde dorim să o facem: față, coapse, spate.

Contraindicații:

         + este interzis să se facă pe timpul verii sau să se expună fața la solar pe parcursul tratamentului.

         + nu se execută în timpul sarcinii.

 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419