Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Estetica faciala

Hydrafacial

Hydrafacial este cel mai complet tratament de curățare și regenerare a tenului, cea mai recentă și avansată tehnologie estetică non-laser de refacere a țesutului cutanat.

Cu Hydrafacial scapi de puncte negre pentru totdeauna!

Intraceuticals

Cunoscut ca “Tratamentul Madonnei”, Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum acid hialuronic si care trateaza: ridurile si degradarea pielii cauzate de imbatranire, pielea cazuta, acneea, petele pigmentare, cearcanele,cuperoza.

Fotoregenerare

La Allure Spa utilizăm cel mai nou aparat de fotoregenerare SPL de pe piață, Yperion Or-Light, special conceput pentru principalele probleme ale fotoîmbătrânirii tenului-pete pigmentare, pete de bătrânețe, riduri și linii fine, cuperoză, rozacee, pori dilatați, acnee si multe altele .. 

Mezoterapie virtuala

Mezoterapia virtuală este o metodă avansată de tratament non-invaziv cu rezultate foarte bune în multe dintre cele mai supărătoare afecțiuni cu impact dermatologic și estetic.

Microneedling

Microneedling-ul sau mezoterapia fractionată este o metodă minim invazivă de tratament la care recurg tot mai mulți pacienți, femei și bărbați, cu rezultate de-a dreptul spectaculoase și sigure în multe dintre cele mai supărătoare afecțiuni cu impact dermatologic și estetic.

Terapie LED

Terapia LED reprezintă o procedură non-invazivă de înfrumusețare în cadrul căreia culorile sunt utilizate pentru reechilibrarea organismului.

Peeling enzimatic

Peeling-ul enzimatic este  un tratament facial scurt, conceput pentru persoanele ocupate, o alegere grozavă dacă vă doriți un răsfăț rapid. Este o procedură non-chirurgicală de exfoliere care utilizează ingredienți naturali (enzimele) pentru a produce o exfoliere a tenului.

Phytopeeling

Phytopeeling-ul sau regenerarea pielii cu plante.

Este o terapie de regenerare tisulară indicată în tratamentele de prevenire a îmbătrânirii, antiacneice/reglare de sebum, indepărtare de cicatrici de orice proveniență, riduri, vergeturi, hiperpigmentări, tatuaje.

Make-up

Armonia figurii și transformarea ei prin machiaj a fascinat din cele mai vechi timpuri culturile omenirii. Ultimul secol aduce cu sine produse revoluționare de machiaj, prin care se pot obține look-uri dramatice sau epatante, totul la un detaliu incredibil.În acelasi timp, un machiaj inspirat are întotdeauna un impact major în conturarea figurii și atenuarea imperfecțiunilor. 

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419