Strada Brailei 10,
Focsani
Luni - Sambata 9-21
Duminica - Inchis
0727-948-419

Bine ai venit!

Suntem mândri să îți oferim calea spre armonie , echilibru fizic și emoțional prin singurul Spa & Beauty Center din Sudul Moldovei, cel mai modern și spectaculos centru de relaxare și înfrumusețare din Focșani.

Allure Spa & Beauty oferă servicii de relaxare, tratamente faciale și corporale cu aparatură estetico-medicală de ultimă generație, recunoscută și certificată pe plan mondial, folosită de vedete internaționale și locale și recomandată de medici esteticieni.

Atmosfera placută și serviciile personalizate garantează că nevoile și dorințele fiecăruia sunt bine apreciate de echipa Allure Spa & Beauty.

Te invitam să ne faci o vizită pentru cele mai rapide și eficiente tratamente!

Tratamente și relaxare


Am reunit sub aceeași umbrelă branduri celebre în lume precum Intraceuticals – tratamentul de întinerire preferat al vedetelor de la Hollywood, Criolipoliza Cooltech – terapia numărul 1 în lume pentru slăbire și Remodelare corporală, Hydrafacial, tratament de curățare a tenului, ‘fără semne‘ - cea mai avansată tehnologie facială non-invazivă, Fotoregenerarea și  Epilare definitivă SPL-OR Light , Mezoterapie fractionată și virtuală, Radiofrecvență tripolară, Vacuum endermologic, Cavitație, Împachetari anti-celulitice și terapii Spa precum ritualuri Hammam și Saună, masaj cu pietre calde, masaj terapeutic și multe alte servicii, toate realizate cu echipamente ce încorporează tehnologii de ultimă oră.Fă o programare

" Thank you so much for the very nice Spa experience and lovely chats! "

Colin H.

" Am fost placut surprins de ce am gasit aici ! Voi reveni cu drag "

Bogdan S.

" Thank you so much for a lovely treat! Intraceuticals works :)) " 

Florence M.

" O locatie spectaculoasa pentru un oras mic de provincie, ce se ridica la nivel mare de profesionalism la toate serviciile oferite. O oaza de liniste si relaxare pe care o merita fiecare client care se respecta, la preturi rezonabile. Felicitari! "

Catalin H.

O să mă întorc cu dragă inima la voi!! Nimic de reproșat <3 Recomand cu mare drag "

Romina D.

Multumesc pentru tot! Un loc placut, relaxant si profesionist. Voi reveni cu drag !

Joe Rusi

Recomand cu drag tot ceea ce inseamna tratament facial, din proprie experienta spun ca se pot face minuni. Multumesc din suflet pentru rabdarea, incurajarea si vointa acordata.

Georgiana B.

Pachete și promoții

Pentru programări și detalii
Sună la 0727-948-419